FOTO / Daniela Crudu și-a sărbătorit ziua de naștere la filmările pentru reality show-ul „Burlăcița”! Care era cea mai mare dorinţă a brunetei

Daniela Crudu a împlinit 26 de ani în timpul filmărilor pentru reality show-ul „Burlăcița”, așa că nu a rarat ocazia de a petrece într-un club alături de cei care speră să o cucerească pentru totdeauna.

Miercuri, 30 septembrie, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor putea afla ce cadouri a primit frumoasa burlăciță și cum s-a distrat anul acesta de ziua ei.„Nu-mi doream de ziua mea decât să-i văd pe toți acești bărbați cântându-mi La mulți ani! și dorindu-și să fie cu mine”, povestește Cruduța.Nelipsite nu au fost doar șampania, voia bună și cheful de distracție, ci și accesele de gelozie ale lui Valentin, unul dintre concurenții care pare să găsească mereu o cale de a se detașa de ceilalți și de a face pași fermi spre inima Danielei.

„Valentin exagerează cu așa-zisa gelozie. Mi se pare că este prea sigur pe el, totuși”, afirmă „Burlăcița”.

Cert este că în club fiecare concurent își joacă propria carte și în timp ce unii mizează pe discreție și mister și aleg să stea mai retrași, alții profită la maximum de ringul de dans și de prezența Danielei. Conflictele nu se sfârșesc nici acum, iar taberele din care fac parte concurenții devin din ce în ce mai clare.Sărbătoarea continuă a doua zi și la piscină, atunci când Daniela organizează o competiție de înot al cărei premiu este o întâlnire privată cu ea. Un picnic în mijlocul pustietății este prilejul ideal ca cei doi să se apropie foarte mult, ajutați, e drept, și de căpșunele cu frișcă pe care le vor savura împreună. Ceea ce se întâmplă ulterior este definit de Daniela „primul sărut adevărat din acest concurs”.

Întâlnirea pare să fie una desprinsă din filmele romantice, însă o remarcă a concurentului face ca întreagă vrajă să se spulbere.

„M-a deranjat rău de tot ce mi-ai spus”, îi mărturișește Daniela.Cine este concurentul care câștigă competiția de înot, ce anume îi spune el „Burlăciței” astfel încât ea trece de la extaz la agonie și cine părăsește de data aceasta reality show-ul, mâine, de la 20:30, la Antena 1.

Citeşte şi:

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro