Daniela Crudu, în ipostaze intime alături de un bărbat. Cine este misteriosul?

Daniela Crudu, "Burlăciţa" sau cuceritoarea a sute de bărbaţi din ţară, a postat astăzi o fotografie pe facebook, alături de un bărbat misterios.

În fotografie, Cruduşa apare alături de un bărbat, ale cărui trăsături sunt cam greu de identificat. Cu toate astea, mascului este bine făcut, are un ceas argintiu şi poartă barbă.Imaginea este un colaj din două poze tăiate, în care chipul misteriosului nu se distinge mai deloc.
"Noi gândim la fel, simţim la fel", a adăugat Cruduţa în descrierea pozei postate.

"Burlăciţa" îţşi caută jumătatea, la Antena 1 

Săptămâna aceasta, Burlăciţa a trecut prin multe încercări intense din partea concurenţilor înscrişi în competiţie. Aceasta a avut două întâlniri private şi a reuşit să-i cunoască destul de bine pe câţiva dintre concurenţi. Eliminatul episodului de săptămâna aceasta a fost Alin, pe motive de incompatibilitate.

Sursă foto: Facebook
A.C.
Citeşte şi:

VIDEO / Cruduţa a ALES! Vezi pe cine a ELIMINAT "Burlăciţa"

VIDEO / Şi-a dat cămaşa jos, iar restul rămâne istorie! Concurentul i-a oferit "Burlăciţei" un inel şi Daniela Crudu nu a rămas datoare

VIDEO / "Burlăcița", reacție dură după ce a fost lăsată cu ochii în soare de către unul dintre concurenți: "Nu o sa-mi stric buna dispoziție pentru..."


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro