Daniela Crudu, în ipostaze tandre cu unul dintre concurenţii de la "Burlăciţa"! EL să fie alesul inimii brunetei?

+2 click pentru
galerie

Daniela Crudu este una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul românesc, iar acest lucru este ştiut de toată lumea. În acest moment, în concurs, la "Burlăciţa" au mai rămas cinci bărbaţi care se luptă ca nişte lei pentru a o cuceri pe focoasa brunetă.

În urmă cu doar câteva ore, Daniela a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie în care este foarte apropiată de Valentin, poate cel mai controversat personaj din emisiune.

Cei doi stau foarte aproape unul de celălalt şi ţin în mână un portret făcut în creion care îi întruchipează chiar pe ei.

Cine este Valentin?

Valentin Ganea pare să fi trăit până acum trei vieți, nu una. A plecat în SUA la doar 19 ani și, pentru a putea trăi visul american și a obține actele necesare, s-a căsătorit. Doi ani mai târziu, în Las Vegas, a cunoscut o altă femeie și s-a recăsătorit. Împreună au o fiică, de 12 ani, pe care Valentin o vede o dată pe an, de ziua ei. Căsnicia nu a durat mai mult de cinci ani, pentru că, întorși în România, mama fiicei lui nu s-a putut adapta. Din cea de-a treia căsnicie, cu o româncă, de data asta, Valentin are un băiețel.

Din cele trei căsnicii, concurentul de la „Burlăcița” a învățat să nu se mai grăbească. Spune însă că nu regretă nimic.

Valentin se consideră un tip amuzant, deși, uneori, poate părea neserios. Este simpatic, ambițios, romantic. Participă la „Burlăcița” pentru că îi place aventura și consideră că este un test pentru el. Contracandidații nu îl sperie, pentru că el se bazează pe simțul umorului. Dacă „Burlăcița” îl va refuza, va merge să stea pe pragul ușii ei până îl primește înapoi.

T.S

Citeşte şi:
 Un concurent a fost eliminat de la „Burlăcița” pentru că a încălcat regulamentul
VIDEO / Rochia a trădat-o, Radu Vâlcan a plecat capul de ruşine! Daniela Crudu, fără lenjerie intimă la "Burlăciţa"

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro