Daniela Gyorfi a intrat în "revizie" totală! Şi-a tăiat nasul, şi-a injectat grăsime din coapse în buze şi e desfigurată în ultimul hal / Foto

+3 click pentru
galerie

Daniela Gyorfi şi-a luat inima în dinţi şi a dat fuguţa la cabinetul medicului estetician, unde şi-a "reparat" nasul şi buzele. Complexată de trăsăturile ei, cântăreaţa a decis să apeleze la bisturiu şi nu regretă decizia aleasă. Chiar dacă momentan e desfigurată, artista e convinsă că o să arate aşa cum visează atunci când umflaturile i se vor trage.

"Când am ieşit din operaţie, pe mama am sunat-o. Plânge, este emoţionată. Ţinând cont că este o fiţă m-am ţinut tare. George (n.r- George Tal, iubitul şi impresarul cântăreţei) nu ştie de această operaţie, probabil o să ne certăm. M-am uitat în oglindă, mă simt foarte bine, nesperat de bine! Mi-a fost frică, dar sunt super ok. Operaţia a durat 3 ore şi jumătate', a spus Daniela Gyorfi, astăzi, într-o emisiune la Pro TV, imediat ce a ieşit din sala de operaţie.

Artista a suferit o intervenţie de rinoplastie, iar în buze şi-a injectat grăsime din... coapse.

"Nu avea nevoie de operaţie, dar mi-a spus: 'Mamă , mă fac şi eu frumoasă la faţă şi asta e!' Am aşa inima strânsă, am emoţii, operaţiile astea nu sunt aşa uşoare. M-am rugat să iasă bine!", a spus Ani, mama cântăreţei, care a aşteptat cu sufletul la gură veşti de la spital.

Foto: Captura Pro TV

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro