Daniela Gyorfi, fiică risipitoare? Ce spune artista despre faptul că ar fi ajuns la fundul sacului

captura Antena Stars

Daniela Gyorfi, fiică risipitoare? Artista a negat cu vehemenţă zvonurile potrivit cărora ar fi ajuns la fundul sacului, după moartea mamei sale.

Invitată în platoul emisiunii "Necenzurat", Daniela Gyorfi a vorbit despre zvonurile potrivit cărora ar fi ajuns în pragul falimentului. Artista a spus că este o persoană chibzuită, care a muncit din greu pentru banii ei. Aceasta a spus că atunci când nu are 1.000-1.500 de lei în portofel consideră că nu are bani.


"Niciodată nu am fost bogată. Bogăţia pe care mi-a lăsat-o mama mea sunt dragostea, respectul. Am apartamentele, două maşini. Artiştii nu sunt atât de bogaţi pe cât par. Mama mea nu m-a lăsat cu milioane de euro sau sute de mii de euro. Ceea ce mi-a lăsat este şi trebuie să primesc sunt 300 mp de teren în sectorul 3 al Capitalei, la Ambroziei, care valorează ceva. Restul, nu sunt nici un om sărac, nici bogat. Sunt un om care nu are datorii. Stau chiar bine, sunt OK. Nu sunt un om foarte bogat, ci OK. Nu beau, nu mă droghez. Nici măcar nu fumez. Nu vând apartamentele pe care le am. Dacă mă cauţi în portofel zi de zi, eu nu sunt un om sărac. Om sărac înseamnă să nu ai ce să mănânci, să nu ai maşină. Eu am o familie, îl am pe George, am un copil, am căţelul, o am pe doamna Lemuţa. Nu cerşesc la nimeni. Eu am investit foarte mult în mama mea: medicamente, saltele,  operaţii etc. Dar am avut o mamă extrem de puternică, luptătoare şi atunci eu nu eram atât de chibzuită. Cât trăia mama, eu nu mă preocupam de cheltuieli. Acum, că nu mai este ea, avem de plătit grădiniţa, rate, facturi. Eu sunt un om cheltuitor. Eu dacă nu am 10-15 milioane în buzunar intru în panică, zic că nu am bani", a declarat Daniela Gyorfi la "Necenzurat", de la Antena Stars.

Daniela Gyorfi şi-a condus mama pe ultimul drum în urmă cu doi ani, care a pierdut lupta cu boala.

Citeşte şi:

A.E.D.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro