VIDEO / David Puşcaş, pus la punct de Adriana Bahmuţeanu în direct: "Te rog sa nu mă jigneşti"

+3 click pentru
galerie

David Puşcaş şi-a pierdut cumpătul în emisiunea "Agenţia VIP" şi a răbufnit, devenind agresiv verbal cu Adriana Bahmuţeanu. Prezentatoarea TV a luat atitudine şi l-a pus la punct pe fiul Luminiţei Anghel.

Moderatoarea emisiunii îi punea întrebări lui David Puşcaş, după ce acesta a fost la un detector de minciuni. Fiul Luminiţei Anghel i-a adresat prezentatoarei, Adriana Bahmuţeanu, nişte vorbe urâte şi a avut o atitudine sfidătoare pe toată perioada emisiunii.
"Mă laşi să termin te rog frumos?", "Nu e problema ta", "Ştiu cât costă(preţul chiriei), dar nu vreau să îţi spun ţie", "Nu răspuns", "Nu vreau să vorbesc de tine", "Eşti cam nouă în această emisiune" sunt doar câteva din lucrurile pe care David i le-a spus Adrianei.
Enervată, bruneta l-a pus pe David Puşcaş la punct şi i-a atras atenţia asupra a ceea ce vorbeşte. Aceasta i-a explicat faptul că rolul de prezentator presupune punerea întrebărilor cu legătură la viaţa invitatului.
"Dacă nu e problema mea, nu înţeleg de ce ai venit aici. Am înţeles că eşti un băiat sincer, dar...(...) Eu aici sunt moderator, eu pun orice întrebare doresc. Şi apropo, am şi eu doi băieţi şi îi învăţ ca întotdeauna când au un reproş de făcut sau nu le convine ceva, să îi spună în faţă persoanei respective, uitându-se în ochii ei. Nu să o atace pe la spate. Învaţă lucrul ăsa(...) Te rog sa nu mă jigneşti aici în casa mea" i-a răspuns Bahmuţeanca.
"Pui nişte întrebări foarte agresiv şi nu faci omul să se simtă bine pe canapea. Şi Rocsana pune întrebări, dar ea le pune cu fineţe. Asta e diferenţa," a explicat la un moment dat David Puşcaş în emisiunea "Agenţia VIP".
Fiul Luminiţei Anghel şi-a păstrat comportamentul pe toată perioada emisiunii, dar Adriana Bahmuţeanu a avut grijă să îi mai tempereze vorbele.
Luminiţa Anghel s-a căsătorit cu Silviu Dumitriade în urmă cu cinci ani. Cei doi au împreună un fiu pe nume Filip. Luminița Anghel a trecut până acum prin două căsnicii eșuate. Prima, cu Dragoș Anghel, iar cea de-a doua cu fostul fotbalist Marcel Pușcaș. La două luni după căsătoria cu Marcel Pușcaș, artista și soțul ei au înfiat un băiețel, pe nume David. După divorțul de Marcel Pușcaș, a urmat o perioadă dificilă pentru cântăreața, plină de drumuri la tribunal și procese pentru custodia copilului, dar David a rămas în cele din urmă la ea, timp în care Luminiţa Anghel s-a ocupat îndeaproape de educaţia lui.
În ultimul an însă, între artistă şi David Puşcaş au apărut nenumărate conflicte, care au culminat cu mărturisirea băiatului care spunea că este îndrăgostit de mama lui.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro