Uite din ce motiv unele vedete din România au devenit vegetariene!

+6 click pentru
galerie

Tot mai multe persoane din showbiz-ul românesc au ales să renunţe în ultima vreme la consumul de carne, devenind astfel vegetarieni sau alegând o alimentaţie raw-vegan. Printre aceste vedete se numără şi Anca Ţurcaşiu, Andreea Raicu, Sore, Costi Ioniţă şi Olivia Steer.

Trăim în vremuri în care mâncarea ca la ţară, cea sănătoasă fără e-uri, a dispărut. În prezent, pericolelele din farfurie pândesc la fiecare înghiţitură şi până şi cei mai preocupaţi de un stil de viaţă cât mai sănătos nu ştiu cu adevărat ce mănancă. Într-un top al toxicităţii alimentelor care formează baza hranei omeneşti, carnea ar conduce detasat, fiind hrana cu cele mai nefaste efecte pe termen lung asupra organismului.

De aceea, vedetele s-au panicat şi au ajuns la concluzia că e mai bine fără carne. Andreea Raicu a decis să renunţe la carne după ce s-a documentat şi s-a consultat cu diverşi specialişti. De câţiva ani buni, prezentatoare tv a renunţat complet la carne şi are un regim vegetarian, chiar raw-vegan. Vedeta spune că a scăpat de celulită şi se simte mai sănătoasă.
Bruneta Olivia Steer susţine acest tip de alimentaţie şi spune că este singura modalitate de a ne menţine sănătoşi ţinând cont de multitudinea de factori care ne ataca organismul. Olivia publică destul de des reţete raw inventate de ea, fara prajeli sau ingrediente procesate.
Anca Turcaşiu este trecută de 40 de ani şi are un trup ce produce invidia multor domnişoarelor. De mai bine de 20 de ani, cântăreaţa mănâncă orice în afară de carne, însă porţiile sunt normale şi nu face excese.
De la începutul acestui an, o altă vedetă a intrat în "cercul vegetarienilor", şi anume cântăreaţa Sore. Blondina nu a fost mereu o mare consumatoare de carne şi i-a fost foarte uşor să se integreze în acest stil de viaţă.
Nu doar femeile ţin la dietă sau la sănătate ci şi bărbaţii. Costi Ioniţă nu s-a lăsat mai prejos şi s-a "lăsat" şi el de carne. Cântăreţul practică şi yoga iar acest fapt îl împiedică cu desăvârşire să consume carne.

Sa fii vegetarian implică o schimbare totală în stilul de viaţă şi a alimentaţie, de aceea e de recomandat să consultaţi un specialist înainte să luaţi o decizie auspra organismului vostru.

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro