De când s-a despărțit de Marcel Toader, Maria Constantin s-a îmbogățit! Pentru ce sumă urcă acum artista pe scenă

+3 click pentru
galerie

Maria Constantin © Facebook

Maria Constantin va deveni în scurt timp femeie necăsătorită, dar nu are timp să se plângă. De când s-a despărțit de Marcel Toader, cântăreața evenimente pe bandă rulantă atât în țară, cât și în afară.

De când nu mai este într-o relație cu omul de afaceri, Maria Constantin are mai multe spectacole ca niciodată. Vedeta are agenda plină tot anul 2017 cu evenimente în România, dar și alte țări precum Londra și Roma.

Vă întrebați cât câștigă Maria Constantin pentru un recital? Ei bine, sursele spun că vedeta cere 1.500 de euro pentru un spectacol de 45 de minute. Evenimentul din Londra, din luna decembrie, va avea o oră, așa că mai mult ca sigur că și prețul vedetei va crește.

Despre mariajul Mariei Constantin cu Marcel Toader

Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul. Pe 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro