"De câte ori vizitez o ţară arabă îmi dau seama ce norocoasă sunt că m-am născut în România, ţară cu un guvern de rahat". Cine crezi că spune asta?

+3 click pentru
galerie

Una dintre vedetele noastre, plecată în vacanţă în Liban, a rămas şocată de ţara arabă vizitată. Artista se consideră extrem de norocoasă că s-a născut în România deşi afirmă că este "ţară cu un guvern de rahat"!

Nonconformistă din fire, cântăreaţa Silvia Pop este cunoscută pentru îndrăzneala şi degajarea pe care o are în exprimare. Plecată în vacanţă în Liban, Silvia a rămas cu un gust amar şi este total împotriva regimului de viaţă al locuitorilor. De exemplu, cântăreaţa nu s-a putut bucura nici măcar de un film fiindcă nu avea toate scenele, acestea fiind scoase pentru că aveau tentă sexuală. Aceasta a transmis un mesaj pe facebook, spunând că este fericită că nu trăieşte într-o astfel de ţară.
"Atenţie nu este glumă. În Liban, la toate filmele de la televizor dar la toate, sunt tăiate toate scenele în care 2 persoane se sărută, se ating sau o femeie este semi dezbracată. Era la tv filmul Mr and Mrs Smith. A durat 15 minute că era tot taiat. E de râs. La cinema e ok, e sigurul mod în care poţi vedea un film sau de pe net", a scris Silvia pe facebook.

Totodată, Silvia a fost indignată şi de faptul că la vizitarea unei moschee a trebuit să fie puţin mai îmbrăcată. "M-au obligat să iau cârpa asta pe mine, moartea în vacanţă e nice pe lângă mine, dacă vreau să intru în moschee, i said I don't give a fuck I have different religion, dar cineva m-a atenţionat subtil că dacă vreau să rămân vie, shut the fuck up", afirmă cântăreaţa.
Cu siguranţă vedetei îi şade mai bine la noi în ţară, unde se poate comporta exact cum doreşte fără să fie biciuită.

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro