De ce a lipsit iubitul Denisei de la pomana de 40 de zile? Dezvăluiri EXCLUSIVE

+4 click pentru
galerie

Florin, iubitul Denisei Răducu, a fost marele absent de la pomana de 40 de zile, cea mai importantă din obiceiurile funerare românești. Iar motivele, pare-se, sunt cât se poate de întemeiate, el explicându-le rudelor fostei sale iubite ce s-a întâmplat.

Mai exact, spun sursele noastre, Florin nu a vrut să audă de pomana de la Ștefănești din două motive. În primul rând, le-a explicat el rudelor fostei sale iubite, evenimentul a avut loc mult, mult prea târziu, cu doar o zi înainte de împlinirea termenului. În plus, el, deja, organizase evenimentul, la București, loc în care au fost invitați la un restaurant, mulți dintre cei apropiați vedetei.
Cel de-al doilea motiv, spun sursele noastre, între Florin și mama vedetei s-au spus, deja, cam multe cuvinte grele, iar certurile lor au lăsat urme prea adânci. ”Nici nu a vrut să audă de evenimentul de la Ștefănești. El și-a dorit să facă unul mai mare, să fie organizat așa cum îi plăcea Denisei, dar mama ei s-a opus și a preferat să nu se implice și să îl lase doar pe Emilian să se ocupe. Iar tatăl Denisei a făcut pomana așa cum se face acolo, mai simplă, nu una pretențioasă, așa cum ar fi vrut Florin”, ne-a spus sursa noastră.
În altă ordine de idei, Florin este decis să se întoparcă în Spania, peste doar câteva luni, cel mai probabil imediat după Sărbătorile de Iarnă. ”Știe că trebuie să își reia viața, să se reapuce de afaceri și să își revină. A tot amânat momentul, dar, acum, a mărturisit că nu are altă variantă. Prob abil, după Crăciun, va elibera apartamentul Denisei și se va întoarce acolo, locul în care va încerca să recupereze banii pe car ei-a pierdut stând aici. Toată lumea i-a spus că Denisa îl vrea, din nou, fericit și să își reia viața, acesta a fost argumentul care l-a convins”, ne-a mai spus sursa citată.
Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro