VIDEO / De ce a moștenit Anamaria Prodan toată averea mamei. Ionela Prodan a avut o mare teamă!

+2 click pentru
galerie

Despre averea Ionelei Prodan. © Facebook

Presa a bubuit după ce s-a aflat că Anca, fiica mai mică a Ionelei Prodan, nu primește nicio parte din averea îndrăgitei artiste. Cristi Brancu, prieten apropiat al Anamariei Prodan, a dezvăluit și care au fost motivele din spatele deciziei, luată chiar de Ionela Prodan.

Cristi Brancu a precizat că Ionela Prodan a luat exemplu din alte relații familiale tensionate din showbiz, unde mărul discordiei a fost chiar averea. Dorind să evite acest lucru, cântăreața a vrut ca toată averea să revină Anamariei, pe care a desemnat-o drept persoana ce îi va continua contribuția pe Pământ.

“Am aflat că Anca a venit în România și nici măcar nu a întrebat ce avea Ionela Prodan în conturi. Anca își va continua viața în SUA, nu o interesează să vină în România. Doamna Ionela și Ana au fost vedetele familiei. A spus că nu o interesează ce a avut mama ei în România. Toate lucrurile vor fi coordonate de Anamaria. Anca și Ana au avut întotdeauna o relație foarte frumoasă,” a explicat Cristi Brancu, la Agenția VIP.

De asemenea, prezentatorul a vorbit și despre Toni Antohi, iubitul Ionelei Prodan, despre care s-a scris că și-ar dori să se mute din casa unde locuise alături de artistă.

„Toni este tatăl meu. El a fost alături de mama timp de 17 ani. E familia noastră. Nu pleacă nicăieri. Și va sta în casa unde a locuit mama până va închide ochii definitiv," a spus Anamaria Prodan, citată de Cristi Brancu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro