De ce este bine să ținem post. Ioana Ginghina știe răspunsul

Ioana Ginghina / foto: Facebook

Ioana Ginghina are câteva reguli de la care nu se abate niciodată, iar printre acestea, vedeta obișnuiește și să țină post miercurea și vinerea, dar și posturile Paștelui și pe cel al Crăciunului.

Actrița nu este de acord cu cei care susțin că se simt slăbiți atunci când postesc și le-a povestit prietenilor săi virtuali cum se simte ea atunci când renunță la carne, lactate și ouă.

”Am auzit oameni care încercau să mă convingă să nu mai ţin post, «că nu sunt bătrână», «că leşin», că nu îmi iau vitaminele necesare organismului etc. Ce nu ştiu ei este că eu foarte rar sunt bolnavă, am mereu energie şi muncesc de multe ori şi în weekend. Mulţi şi-ar dori să ţină post, însă din diverse motive nu reuşesc. Dependenţa de mâncare este cea mai puternică, de ceea e mult mai uşor să te laşi de fumat decât de mâncare nesănătoasă”, mărturiseşte actriţa pe blogul ei.

”Pe cei care vor să se abţină de la carne, ouă şi lactate îi sfătuieşte să înceapă treptat, doar miercurea şi vinerea, apoi să încerce toată săptămâna. „O să constataţi că nu e chiar aşa greu. Ba mai mult, veţi vedea cât de bine se simte corpul după doar câteva zile de post”, a scris Ioana pe blogul său.

Pentru a avea mereu acces la mâncarea sănătoasă, soția lui Alexandru Papadopol a dezvăluit cum poți face mai multă mâncare odată.

”Ştiu că e greu să te trezeşti dimineaţa să speli şi să cureţi ingredientele, însă există şi varianta de a le pregăti în weekend pe toate şi a le păstra în borcane de sticlă la frigider sau în pungi, la congelator”
, mai spune ea.

Cum a devenit cunoscută Ioana Ginghină

Este soţia actorului Alexandru Papadopol cu care are un copil. Notorietatea ca actriţă şi-a câştigat-o în momentul în care a acceptat să joace în telenovelele româneşti.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro