De ce l-a certat amanta pe Mihai Chiţu? Informaţii EXCLUSIVE doar pe Spynews.ro

Chiar dacă şi-a părăsit nevasta, Mihai Chiţu este ținut din scurt de amantă, mai ceva ca un copil. Artistul este controlat non-stop de femeia care i-a spart căsnicia. A vrut libertate, dar s-a ales cu altceva... mult mai rău.

Prezent la o petrecere într-un club din centrul Capitalei, Mihai Chiţu nu a venit singur, ci înspţit de Andra, cea pentru care şi-a părăsit soţia. Cei doi nu s-au putut abţine nici acolo de la o discuţie în contradictoriu, chiar dacă se aflau în public.


După o repriză scurtă de replici, în club, Mihai Chiţu nu a mai suportat agitaţia şi aglometaţia din club, astfel că şi-a rugat iubita să îl însoţească până afară, unde schimbul de replici în contradictoriu a continuat. Vizibil afectat de căldura din club, artistul încerca să se liniştească, iar atunci când a vrut să se înroarcă la petrecere, Andra l-a apostrofat, spunându-i că ar trebui să mai stea afară.


În cele din urmă, cei doi au căzut de comun acord că ar trebui să intre în club, dar asta nu înseamnă că şi-ar fi rezolvat şi problemele, cei doi intrând separat în locaţie.


Mihai Chiţu este însurat cu Ioana, împreună au o fetiţă talentată şi fascinată de muzică, pe Riana, în vârstă de 5 ani și, de ceva vreme, se tot afișează în compania amentei sale, Andra, o brunetă care se dovedește capabilă să înnebunească cu formele ei orice bărbat.

Foto: Sorin Cioponea

Citeşte şi:

Mihai Chiţu, răsfăţ total pentru fetiţa lui! Iată cum a fost surprins artistul,

Amanta lui Mihai Chițu, înnebunită de gelozie din cauza succesului la femei al artistului! A luat o decizie radicală pentru a-l ține ”lipit” de ea

Mihai Chiţu nu mai poate "fluiera" în biserică! Amanta îl ţine sub papuc mai rău decât soţia


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro