De ce nu a mers niciuna dintre căsniciile lui Marcel Toader? Cum se explică totul: "Are steaua violenţei"

De ce nu a mers nicio căsnicie de-ale lui Marcel Toader? © arhivă

Marcel Toader pare pus sub un blestem, având în vedere că nicio căsnicie nu rezistă. Numerologul Vasile Gogea i-a făcut astrograma omului de afaceri şi a descoperit care este problema acestuia în relaţii.

Numerologul a spus că Marcel Toader este pus sub semnul câtorva stele rele, dar are şi calitatea de a putea fi iertat uşor. De asemenea, acesta a spus că el şi Maria Constantin nu sunt predestinaţi să fie împreună.

"Dânsul are o caracteristă prin care poate orice fenomen să îl ierte lumea, este o stea a iertării. Este o persoană foarte puternică. Dânsul când a intrat în această relaţie, a intrat îndrăgostit. Zodia ei reprezintă animalul de dragoste al dânsului. Dânsul a intrat cu cele mai bune sentimente, nu aş putea spune de partea cealaltă. (...) Are steaua violenţei, are acel bivol care poate duce la violenţă. Dacă îşi contreolează aceste ieşiri... are vreo 5-6 stele rele, dar are putere foarte mare", a spus numerologul la "Xtra Night Show".

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Miercuri, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro