De ce nu îşi botează Alex Velea şi Antonia niciunul din băieţi? Totul are legătură cu fostul soţ al artistei

+3 click pentru
galerie

Alex Velea şi cei doi băieţi pe care îi are cu Antonia © Instagram

Alex Velea nu îşi poate numi încă cei doi băieţi după numele său. Acesta este motivul pentru care cei doi artişti nu îşi creştinează încă pe Dominic şi Akim, informează Antena Stars.

Chiar dacă a trecut mai mult de un an de la procesul de paternitate înaintat de artist, Dominic şi Achim încă nu sunt, în mod legal, fiii lui Alex Velea. Ceea ce împiedică trecerea copiilor pe numele artistului este căsnicia Antoniei cu Vincenzo Castellano, de care încă nu a putut să divorţeze.

Alex Velea se chinuie de ani de zile să-şi treacă cei doi fii pe numele lui. Cântăreţul ajunge des la tribunal şi face tot ce poate pentru ca acest proces să se termine mai repede. Vedeta ar plăti 3.000 de euro pentru a plăti avocatul, acelaşi care o ajută şi pe Antonia cu pronunţarea divorţului.

Antonia şi Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi copii. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru.

Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro