De ce nu mai vrea să audă Gabi Enache de FCSB? Adevărul despre plecarea fundașului

+3 click pentru
galerie

Gabi Enache pare să fie unul dintre jucătorii FCSB-ului care vrea să renunțe la postul călduț de titular din echipa lui gigi Becali pentru a-și găsi fericirea prin alte locuri. Iar motivul, pare-se, nu este legat doar de prestațiile îndoielnice pe care le-a avut în ultima vreme.

Fundașul Gabi Enache pare să se lase îndrumat și în ceea ce privește cariera sportivă de vorbele femeii pentru care și-a părăsit soția și care, acum, este însărcinată. Mai exact, se pare că Lena, deranjată de criticile pe care iubitul ei le-a primit în urma jocurilor nu foarte reușite din ultima vreme, i-a cerut acestuia să plece de la echipa păstorită de Gigi Becali și să își caute un angajament mai rentabil, atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al liniștii sufletești. ”Lena a fost foarte deranjată de criticile pe care Gabi le-a primit, atât din partea patronului, cât și din partea presei. I-a spus că cel mai bine ar fi să meargă la o echipă mai mică din străinătate, loc în care, cu siguranță, ar încasa bani mai mulți decât la FCSB și nici nu ar mai atrage atât de mult atenția presei de la noi. Ea suferă cumplit când cineva îl critică pe Gabi, așa că e de înțeles. Chiar i-a spus că dacă a avut un meci sau două în care nu a fost în formă maximpă, este absurd să fie făcut praf de cei din jur”, ne-a spus o apropiată de-ale celor doi.
S-au cunoscut pe Facebook
În urmă cu ceva vreme, după două tentative de divorț nereușite, Gabi Enache a văzut-o pe contul său de socializare pe una dintre cele mai senzuale femei de la noi. Adică pe Lena. Și, fără să stea prea mult pe gânduri a intrat în vorbă cu ea, aflând, că la fel ca și el, suferea din dragoste. Așa că, în mare secret, cei doi decid să bea o cafea împreună să vadă cum se pot consola reciproc. Iar de la tatonări, la câteva zâmbete și, evident, atingeri întâmplătoare, chicoteli și clipit din gene, cei doi și-au dat seama că sunt suflete pereche...
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro