De ce NU SE ÎNSOARĂ Smiley? Răspunsul lui e neaşteptat

Smiley Foto: Facebook Smiley

După ce s-a despărțit de Laura Cosoi, Smiley s-a axat mai mult pe carieră și pe proiectele de televiziune, iar fanii îl întreabă mereu când va trece la următorul pas și își va întemeia o familie.

Artistul scoate hit după hit, îi ajută pe artiștii din compania sa să devină cunoscuți și știe să exploateze orice șansă pe care o primește de la viață.
 
Într-un interviu acordat lui Radu Buzăianu, Smiley a povestit cum și-a primit numele care l-a făcut cunoscut, dar și despre proiectele sale personale și profesionale.

Acesta i-a spus lui Radu și cum se compune o piesă bună.

„Nu compun doar piese bune. În primul rând trebuie s-o faci din pasiune. Trebuie să ai inspiraţie. Eu cânt piesele care-mi vin din suflet. Dintr-o stare pe care o am. Mi s-a întâmplat să vin la studio, să nu fac nimic o zi întreagă şi să mă lovească nebunia după ce am plecat. Să mă întorc de acasă. Am încercat să creez aici la Ha Ha Ha Production un mediu în care să se compună liber. Fără frica aceea că vor fi judecaţi de alţii”, spune Smiley.

Cât despre întrebarea care este pe buzele tuturor, despre momentul în care își va întemeia o familie, Smiley a spus că nu simte că trebuie să își întemeieze o familie, dar dacă o să apară persoana potrivită în viața sa, nu va spune nu acestui moment crucial din viața fiecărui om.

Artistul a mai dezvăluit și faptul că i s-a propus anul trecut să plece de la Pro TV, dar că a refuzat să facă acest pas. Smiley a mai declarat și că a fost foarte surprins când a auzit din presă că Horia Brenciu a venit  la Antena 1.

„...Din păcate, cam toţi oamenii cu care am lucrat, nu mai sunt la Pro TV. Deşi, cu părere de rău nu mai lucrez cu oamenii aceia, ne-am asumat un risc rămânând fără să ştim ce se va întâmpla. Am avut de muncă mai mult ca înainte. A venit o echipă nouă. A trebuit să stăm cu ea, a fost greu. Horia Brenciu a plecat cu mult înainte de plecările masive de la Pro TV. Nu mi-a picat bine! Pentru că noi am aflat din presă. Nu mi-a picat bine! ”, a spus artistul în interviu.

V.M

Citește și:

Avem confirmarea! Smiley este ÎNDRĂGOSTIT! O apropiată a Oanei ne-a spus totul despre cei doi

Schimbarea dramatică a lui Smiley, după nunta Laurei Cosoi! Cum a ajuns să arate artistul


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro