VIDEO / De ce refuză Stelian Ogică să facă testul ADN? Imagini incredibile cu el şi mama lui Beyonce de România

Beyonce de România este în cautarea părintelui pierdut. Cântăreaţa a făcut publică relaţia de amor dintre mama ei şi Spaima Loteriei, iar dubiile cu privire la tatăl său îi macină sufletul.

Ogică şi Elena (n.r mama lui Beyonce de România) se cunosc de mai bine de 20 de ani. În tinereţe au locuit în localitatea Stoeneşti şi s-au iubit cu pasiune până în clipa în care mama cântăreţei l-a cunoscut pe Nelu, cel caruia Mădălina i-a spus tată până de curând.

În anul 1988, Stelian Ogică şi mama lui Beyonce de România au fost surprinşi la o nuntă din sat. Cei doi au dansat cât i-au ţinut picioarele şi din când în când îşi mai furau câte o privire.

Elena, mama lui Beyonce de România, era o femeie extrem de atrăgătoare, iar bărbaţii îşi luau cu greu ochii de la ea. Numai că inima ei bătea doar pentru Ogică.

Ghinionul a făcut ca drumurile lor să se despartă, iar în viaţa femeii a apărut Nelu. Mariajul lor a ajuns la final când Beyonce de România avea doar 11 ani, iar de atunci cântăreaţa nu a avut o relaţie prea bună cu cel care îi este tată în acte.

Dubiile lui Beyonce de România în ceea ce îl priveşte pe adevăratul său tată au pornit în momentul în care sătenii din Stoeneşti îi tot spuneau că este fiica lui Stelian Ogică.

Stelian Ogică a declarat în cadrul emisiunii "Un show păcătos", de la Antena 1, că nu îşi doreşte să facă testul ADN. "Nu sunt pregătit. Mai vreau să mă gândesc", a declarat acesta.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Scenă ca la ”Din Dragoste” în casa lui Ogică! Sub ochii uimiți ai lui tata-socru, și-au jurat iubire veșnică |

Povestea de dragostea dintre Stelian Ogică şi mama lui Beyonce de România, scenariu de film. În scenă intră câţiva martori cheie: "Este tatăl ei"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro