De ce s-a pocăit "păcătoasa" Daniela Roba? A mărturisit totul!

Daniela Roba, una dintre fostele iubite ale manelistului Nicolae Guţă, pare acum o altă persoană. Dacă cu puţin timp în urmă era total nonconformistă, acum trăieşte după poruncile domnului!

Pe facebook-ul oficial al Danielei Roba a apărut o mărturisire şocantă despre relaţia ei cu divinitatea. Aceasta răspunde tuturor întrebărilor celor care o urmăresc şi îşi mărturiseşte încă o dată întoarcerea sa la Mântuitor.

"Pentru toţi cei care se întreabă, de ce s-a pocăit Daniela Roba? Pentru că Hristos a murit şi pentru păcatele mele. Dacă înainte voiam să pozez în persoana negativă faţă de toţi cei din jurul meu, nu era că aşa voiam eu, ci era faptul că Satana mă stăpânea şi eu făceam faptele lui atunci! Nu voiam să mai aud de biserică, rugăciuni, post şi tot ce înseamnă Dumnezeu. Dar a venit ziua când Dumnezeu m-a făcut în aşa fel încât eu să cer, DOAMNE AJUTĂ-MĂ SĂ MĂ POCĂIESC! Timp de şapte luni m-am rugat la Dumnezeu să mă ajute să mă pocăiesc şi El m-a ascultat. Mulţumesc Pastorului Florin Ianovici care s-a rugat împreună cu toată biserica Penticostală Betel ca Dumnezeu să mă ajute să renunţ la tot, iar pe data de 19 aprilie 2015 acolo în apa botezului i-am jurat credinţă lui Dumnezeu până la moarte", a scris Daniela Roba pe facebook.

Întoarcerea Danielei la Dumnezeu a fost foarte bine primită de foştii sau mai bine zis... noii admiratori ai vedetei. Postarea a strâns zeci de comentarii pozitive. "Mă bucur pentru ceea ce ai făcut" / "Dumnezeu să te bine cuvânteze şi bine ai venit în marea familie a Domnului Isus Hristos!" / "Foarte frumos... Suntem mulţi care am crescut în familii de pocăiţi, în biserică şi într-un mediu în care altfel trebuia să arate viaţa noastră... Mă bucur mult pentru tine, sper să fii un exemplu pentru multă lume, pentru mine eşti!", au spus fanii pe pagina ei.

Citeşte şi:

VIDEO / Dana Roba, DECLARAŢII INCENDIARE despre Salam şi cămătari! "Avea să le dea un milion de euro"

Ieri se poza dezbrăcată, iar azi dă lecţii de credinţă! Dana Roba: "Doamne, ajută-mă să nu mă abat niciodată de la poruncile tale!"

Amorul secret al lui Nicolae Guță! Cine este, cu adevărat, femeia-fetiș pentru manelist?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro