De ce se bate Fulgy cu Margherita! Dezvăluiri din viața familiei Clejanilor

+4 click pentru
galerie

Chiar dacă sunt frate şi soră, relaţia dintre Fulgy şi Margherita de la Clejani  are, adesori, de suferit. Reporterii Spynews.ro au aflat motivul incredibil pentru care copii lui Ionţă și ai Vioricăi au fost la un pas să se ia la bătaie.    

Momente tensionate în familia Clejanilor! Iar cum era de aşteptat în prin plan sunt cei doi copii ai Vioricăi şi a lui Ioniţă, Margherita şi Fulgy.  Din cauza vârstei şi a caracterelor rebele cei doi au ajuns să le scoată peri albi părinţilor, iar în casa lor, de ceva vreme există o oarecare tensiune. Mai nou, Fulgy, mezinul familie a început să atenteze la produsele cosmetice ale surori sale, iar de aici până la un scandal în toată regula între cei doi tineri nu a mai fost nicun pas.

„Avem destule discuţii în contradictoriu. Ultima oară când ne-am certat motivul a fost unul banal. Totul a început de la un fixativ de păr. Eu i-am luat fixativul şi cred că în aceea zi marga s-a trezit cu faţa la cearceaf şi a ţipat la mine. Ne împrumutăm produsele cosmetice, mai mult eu folosesc de la Marga, pentru că la ea găsesc de toate”, ne-a mărturisit Fulgy. 

Fulgy e băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani. Cei doi artişti formează un cuplu în viaţa reală, dar şi pe scenă, întrucât au o formație de muzică de petrecere în România. Stilul muzical al celor doi componenți este influențat de genuri muzicale din cele mai diferite plecând de la cântece tradiționale românești și taraf la compoziții originale proprii cu elemente de pop: bass electric, percuție, baterie de asemenea împletindu-le cu stiluri aparent contradictorii precum muzica de orchestră sau corul patriarhal.    

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro