De ce suspină vedetele din România după India? / Galerie FOTO

+12 click pentru
galerie

India a contrariat dintotdeauna străinii. Oamenii lui Alexandru cel Mare au fost uluiți de elefanți. William Shakespeare, care nu a vizitat niciodată India, a facut aluzie la bogăția negoțului său exotic în "Visul unei nopți de vară". Mark Twain a numit India țara pe care orice om își dorește s-o vadă. Tot el afirma că "India este leagănul omenirii, locul de naștere al vorbirii, mama istoriei, bunica legendei, străbunica tradiției".

Vedetele noastre nu au făcut excepție și cu un bagaj de cunoștiințe și dorință au plecat în marea aventură a țării mirodeniilor. Fiecare dintre ele a avut scopuri diferite și a rămas cu impresii diferite în urma vizitei țării lui Maitreyi. 

Iulia Vântur - "Acolo am  liniştea să mă analizez"

►A avut parte de o vacanță de două luni în India, timp în care presa asiatică a speculat o relație de iubire dintre blondă și actorul de la Bollywood Salman Khan. Experiența prezentatoarei TV pare desprinsă din faimoasa carte "Mănâncă, roagă-te, iubește", pentru că a avut parte de specialități culinare, vizita în ashram (n.r. lăcaș sfânt al hindușilor), dar și de iubire alături de actorul indian. Iulia nu a fost la prima sa călătorie în India, ţară de care a fost atrasă încă din adolescenţă, datorită romanului "Maitreyi" de Mircea Eliade. "Sunt multe lucruri care mă atrag, dar motivul principal este faptul că eu mă simt foarte bine acolo, mi-am făcut mulţi prieteni şi tot acolo am, într-un fel, liniştea să mă analizez. A fost o vacanţă pe care mi-o doream de foarte multă vreme, o vacanţă în care să am timp cu adevărat să mă relaxez, să mă desprind de ritmul meu obişnuit. A fost o pauză binemeritată, în care am cunoscut oameni şi locuri noi, dar cel mai important, în care m-am cunoscut mai bine pe mine. Am reuşit, în sfârşit, să ajung în Delhi, în Goa şi în sudul Indiei. Am călătorit foarte mult şi am petrecut o vreme în ashram", a declarat Iulia Vântur la o emisiune TV imediat după ce s-a întors din vacanță. 

Andreea Raicu- "Mi-a plăcut bucuria oamenilor de a trăi indiferent de ce le oferă viaţa"

►Este o altă vedetă autohtonă care a încercat senzaționala călătorie în India. Bruneta s-a întors entuziasmată și a spus că a rămas profund marcată de experiența de acolo, unde a învățat cum să ai un mod de viață sănătos. În primul rând și-a planificat de mult această călătorie pe care și-o dorea, dar mereu India este surprizătoare și te ia de la 0. "E o lume fabuloasă pe care, oricât aş încerca să o descriu, nu ai cum să o înţelegi decât mergând acolo. De fiecare dată când povestesc de India sunt întrebată dacă nu e foarte murdar. Când porneşti în această călătorie ştii la ce să te aştepţi: şi sărăcie, mizerie, mirosuri specifice acestei ţări, dar şi o energie incredibilă, oameni frumoşi pe dinăuntru, imagini senzaţionale şi multă culoare. India e locul în care atunci când te decizi să mergi, trebuie să îţi asumi toate aspectele ei, şi de aceea locul acela e special, pentru că e plin de contraste. Pot să îţi spun ce mi-a plăcut: bucuria oamenilor de a trăi indiferent de ce le oferă viaţa", scria Andreea Raicu pe blogul ei. 

Dana Rogoz - "Dacă India ar fi un film, ar fi un film european, pentru că te răscolește"

►A luat rucsacul în spate și timp de trei săptămâni a călătorit în fumoasa țară din sudul Asiei. vedeta a avut parte de experiențe inedite, mai ales pentru că s-a amestecat printre oamenii locului și a trăit o mică parte din viața lor. Aglomerația și zgomtele orașelor au obosit-o dar și fascinat-o pe blondă. “Nu mă așteptam să văd atât de mulți oameni dormind pe străzi. Când vezi un documentar ai senzația că poate operatorul, regizorul, au ales o anumită zonă, ca să scoată în evidență această latură a Indiei. Dar de fapt, oameni săraci, care dorm pe stradă, sunt aproape peste tot. Și aglomerația nu ai cum să o vezi în poze. Nu ai cum să auzi claxonul continuu al Indiei. Ei in trafic nu semnalizează, claxonează, astfel încât să-i avertizeze pe ceilalți că sunt în spate, în stânga, în dreapta. De multe ori India este un exercițiu care te obosește psihic și fizic. Ziceam că daca India ar fi un film, ar fi un film european, pentru că te răscolește, te lasă pe gânduri, cu întrebări fără răspuns. Dacă India ar fi un sport, ar fi un sport extrem, pentru că trăiești cele mai puternice senzații, de la suferință la extaz”, scria Dana Rogoz pe blogul personal. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro