VIDEO / De la băiatul de cartier, la tăticul dedicat! Nick de la N&D, schimbat radical de fetiţa lui

captura Antena Stars

Nick de la N&D s-a schimbat total de când pe lume a venit fetiţa lui, Andreea. Artistul a spus că are o viaţă de familie extrem de frumoasă, în care se bucură de timpul petrecut împreună cu cele mai importante două femei din viaţa lui: fiica şi soţia.

Invitat în platoul emisiunii "Star Matinal", Nick de la N&D a povestit despre povestea de dragoste pe care o trăieşte alături de soţia lui. Artistul a spus că s-a îndrăgostit de ea pe când era doar un copil, la vârsta de 16 ani, iar aceasta a ştiut să îl facă să nu se piardă cu firea şi să-i rămână fidel chiar şi atunci când era asediat de fanele din toată ţara.

"Pe aleasa inimii mele am cunoscut-o în cartier. Toţi băieţii o ajutau la diverse chestii: să care sifoane, să facă cumpărături. Eu aveam 16 ani, ea vreo 15. Părinţii ei nu au fost de acord cu mine. Toate melodiile noastre au fost despre ea. M-au acceptat în momentul în care au văzut că nu sunt aşa cum par. Am stat despărţiţi maxim 3-4 zile. Când voiam să o scot afară, fluieram o melodie. Ea îmi scria bileţel şi-l lăsa cu aţa în jos şi-mi spunea la ce oră, dacă poate. Iubirea, iubire, dar trebuie să ştii să menţii echilibrul. Comunicarea este esenţială. Noi suntem împreună de dinaintea perioadei N&D. Femeia ţine o relaţie. Dacă nu era o femeie echilibrată, atunci eram pa. Ne-am mutat împreună după vreo 8-9 ani de relaţie. Apoi, ne-am mutat împreună cu cea mică în 2007. Copilul nu a fost programat. Când s-a întâmplat, soţia s-a speriat şi m-a întrebat dacă-l păstrăm", a declarat Nick de la N&D la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Fostul coleg de trupă al Deliei a mărturisit că venirea pe lume a fetiţei sale l-a schimbat complet: "Andreei îi place foarte mult muzica. Îi place să danseze, să pozeze. Cred că asta va fi direcţia. Un copil îţi schimbă viaţa în bine. Eşti mult mai calculat. Acum, totu-i legal. Pentru mine, a fost o perioadă de vreo 3 ani în care încercam să înţeleg ce se întâmplă, în care eram conectat direct cu ea".

Cât despre cariera muzicală, acesta a spus că în primăvara anului viitor pregăteşte o revenire în forţă.

"Mă reinventez. Iarna asta hibernez şi la primăvară o să mă apuc din nou de treabă. Noul meu proiect va fi live, cu band. Va fi un proiect solo, în care voi avea foarte multe colaborări", a încheiat acesta.

Cine e de fapt Nick

Nick, pe numele lui Nicolae Marin, și-a început cariera muzicală în 1993 când piața muzicale și genurile nu erau definite concret. Despre genul muzical pe care îl interpreta atunci el spune că era hip-hop, rap, house, sau dance, și că nu a fost clar definit niciodată ce a cântat. A cântat doar pentru că nu erau nume sonore în domeniul muzical și a cântat pentru a fi în pas cu moda de atunci. În 1999, a înfiinţat trupa N&D, unde a avut-o colegă pe Delia Matache, care părăseşte formaţia în anul 2003.

Citeşte şi:

Au făcut senzaţie în trupa N&D! Uite cum arată în prezent Nick, fostul partener de trupă al Deliei! Abia îl vei mai recunoaşte!

Situaţie inedită pentru cântăreţ! Cum a ajuns Nick de la N&D şoferul Andreei Marin!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro