De nervi, Victor Slav a "sechestrat-o" pe Bianca!

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt, de ceva vreme deja, protagoniştii unui scandal care pare că nu se mai termină. După ce Adrian Cristea a declarat ieri agenţilor spynews că Bianca îl mai iubeşte, iată că furtuna din viaţa viitorilor miri se intensifică. Prietenii apropiaţi ai cuplului ne-au povestit, în exclusivitate, dedesubturile certurilor din casa Biancăi.

Declaraţiile "Prinţului" şi ale Veronicăi nu l-au lăsat indiferent pe Victor

Influenţat probabil de tot ce se întâmplă în ultima vreme în viaţa lui şi a logodnicei sale, Slav a început să creadă ce zice Cristea. "Este extrem de supărat că Veronica a ieşit la TV şi a povestit că Bianca s-a întâlnit cu Cristea", ne-a spus un apropiat al cuplului. Victor habar nu avea că ei s-au văzut, aşa că nu e de mirare că la auzul acestei "veşti" acesta s-a enervat foarte tare şi a urmat o ceartă violentă. Oricum, lucrurile sunt mai complicate de atât. De când prezentatorul TV s-a cuplat cu fosta asistentă de la "Un Show Păcătos", se pare că relaţia roşcatei cu Veronica A. Cara a avut de suferit. Fapt deloc de mirare, având în vedere că Veronica ia bani de la Cristea. Da, aţi citit bine, blonda se ocupă de consilierea fotbalistului, ba, mai mult, "Prinţul" i-a promis o sumă frumuşică de bani în cazul în care reuşeşte să îl împace cu Bianca.

Bianca plânge şi refuză să mănânce!

Roşcata este foarte afectată de tot acest scandal şi de dezvăluirile făcute de Cristea. "Victor se roagă de ea să mănânce, dar degeaba. Este extrem de tristă şi nu se poate opri din plâns", ne-au mai povestit, în exclusivitate, prietenii buni ai viitoarei familii Slav. Ca să înţelegeţi cât mai bine disperarea Biancăi, a venit timpul să aflaţi că logodnicul ei i-a interzis să mai iasă la TV, ba chiar a ameninţat-o că îi va lua telefoanele! Nu ştim ce s-ar face roşcata fără ele, mai ales că am aflat un detaliu surprinzător: Bianca a luat în calcul o împăcare cu Cristea, dar din cauza scandalului s-a răzgândit!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro