De pe patul de spital, direct câştigător pe scena Eurovision! Povestea INCREDIBILĂ de viaţă a lui Ovidiu Anton

Ovidiu Anton, artistul care a câștigat Finala Eurovision România 2016 și va merge în Suedia, pentru a reprezenta România în etapele finale ale competiției, este fost concurent al emisiunii X Factor, ce este difuzată la Antena 1. Chiar dacă acum are o imagine de dur, Ovidiu are în trecut o poveste de viaţă, de-a dreptul incredibilă.

Ovidiu Anton a câștigat Finala Eurovision România 2016, cu piesa „Moment Of Silence”, o compoziție proprie, după ce a obţinut peste 6.000 de voturi din partea telespectatorilor, iar în trecut şi-a încercat norocul la X Factor, acolo unde a interpretat melodia "Always", a lui Bon Jovi.


După gloria colosală de la finala Eurovision 2016, Ovidiu Anton, câştigătorul acesteia, a povestit despre emoţia participării, dar şi despre momentul în care a ştiut că va ajunge artist. Asta nu a fost tot, părinţii lui fiind cei care au luat decizia de a-i îndruma paşii către cariera muzicală.


Dacă toată lumea s-ar aştepta ca dintr-un cântecel la grădiniţă să îşi fi decoperit talentul, lucrurile nu au stat deloc aşa, ba din contră, marea realizare a lui Ovidiu prinzând contur chiar într-un spital. „La vârsta de 3 ani am fost internat în spital, fiind suspect de meningită. A trebuit să fac multe investigaţii şi am stat mai mult timp în spital. Pentru a scăpa de plictiseală m-am apucat să cânt. Cineva m-a auzit şi le-a spus părinţilor că am o voce frumoasă, iar de atunci ei şi-au propus să mă facă artist”, a declarat Ovidiu Anton.

Citeşte şi:

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Ovidiu Anton la câteva ore după ce a câştigat Eurovision 2016 - faza naţională

Cine este Ovidiu Anton, cântăreţul care va reprezenta România la Eurovision, în Stockholm

Emoţiile s-au încheiat! Ovidiu Anton a câştigat finala Eurovision şi va reprezenta România la Stockholm


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro