De Sânziene, Elena Băsescu a îmbrăcat IA românească! Îţi place cum arată? / Galerie foto

+5 click pentru
galerie

Fata cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu, este o apariţie mondenă destul de frecventă. Aceasta a hotărât ca astăzi, să îmbrace ia românească de care este foarte mândră ori de câte ori o poartă.

Pe 24 iunie, de Sânziene, sărbătorim Ziua Universală a iei tradiționale românești. IA este matricea noastră culturală, un simbol al identității și creativității spațiului românesc, care dăinuie din timpuri străvechi.în ultimul timp Ia românească este o piesă tot mai trendy printre vedetele din România şi au început să o poarte la diferite evenimente mondene. Nici EBA nu s-a lăsat mai prejos şi astăzi a îmbrăcat IA.

"Astăzi, sărbătorim Ziua Universală a Iei, unul dintre simbolurile româneşti autentice. Mă bucură foarte mult faptul că există o asemenea zi și că tot mai multe românce poartă acest articol de vestimentație tradițional. Ia devine un brand în sine, care, dacă vom şti să îl cultivăm aşa cum se cuvine, va contribui la consolidarea identităţii noastre culturale în Europa. Deja a devenit sursă de inspirație pentru cei mai mari designeri de modă din lume. Mărturisesc că eu sunt foarte mândră să o port ori de câte ori am ocazia - atât in țară, cât şi la Bruxelles, fiind unul dintre obiectele mele vestimentare preferate”, a scris fiica preşedintelui pe Facebook.

Comentariile nu au întârziat să apară, fanii fiind foarte încântaţi de alegerea Elenei. "Mândră floare între flori!", "Foarte frumoasă, felicitări pentru ţinută, îţi stă foarte bine", au scris fanii fiicei mai mici a preşedintelui.

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro