De unde vine averea Biancăi Drăguşanu? Din ce face vedeta, de fapt, bani pentru a-şi cumpăra haine de lux

sursa: Facebook

 Bianca Drăguşanu este o femeie de succes şi toată lumea se întreabă de unde îşi permite toate produsele de lux. Vedeta nu a mai ţinut suspansul şi a explicat, în detaliu, cum reuşeşte să facă bani.
Iubita lui Victor Slav este invidiată de multe femei, şi nu numai, pentru faptul că îşi poate face toate poftele şi îşi permite să îşi cumpere tot ce îi doreşte inima. Sigur vă întrebaţi şi voi cum reuşeşte să le facă pe toate, aşa că iată ce a declarat Bianca la Antena Stars, în ciuda faptului că unele guri rele spun că nu e muncitoare.
"Eu fac bani şi din piatră. Sunt un om care se descurcă. Ideea este în felul următor: în momentul de faţă, am avut firma pe profit şi am plătit taxe şi impozite de te doare capul, de ordinul zecilor de mii de euro. Adică în firma mea, toţi angajaţii sunt cu carte de muncă şi cu dările la stat la zi. Nu există salariii trecute fictiv. Afacerea mea este în creştere. Am o echipă de furnicuţe care sunt foarte devotate şi care mă iubesc foarte tare, noi suntem ca într-o familie acolo. Încercăm să ne dezvoltăm. Da, se câştigă din afacerea asta dacă te implici, dacă eşti perseverent şi dacă tot ce faci, faci cu mare dragoste şi nu din obligaţie" a spus Bianca Drăguşanu la "Răi da' Buni".
Pe lângă afacerea sa cu haine, Bianca mai face avere şi din alte contracte. Vedeta este imaginea mai multor companii şi strânge bani frumoşi din acestea.
"Într-adevăr, am şi foarte mult contracte de imagine stabile de câştiva ani de zile. Cel mai nou este acesta cu salonul în care ne aflăm acum şi am devenit imaginea lor chiar de astăzi. Am cu extensiile de păr, fac mereu reclamă pe Facebook, cu machiaje, brand-uri româneşti. Sunt mândră de treaba asta, sunt foarte mândră. Adevărul este că muncesc", a mai recunoscut vedeta.

Bianca Drăguşanu a devenit mămică pentru prima dată acum o lună când a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Vedeta a născut la o clinică privată, fetiţa măsurând 50 de cm şi cântărind 3250 de grame. Aceasta formează un cuplu alături de tatăl fetiţei ei, Victor Slav. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni la sfârşitul anului 2012 şi s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să se căsătorească, în septembrie 2013. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. După mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi s-au împăcat, iar, în prezent, formează un cuplu. Vedeta a împlinit 35 de ani pe 6 martie 2017.

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro