Decizia de ultimă oră luată de Elena, ex-Mandinga, după tragedia din Bruxelles

Elena Ionescu, fosta componentă de la trupa Mandinga, a rămas şocată după tragedia care a avut loc ieri la Bruxelles, unde 34 de persoane şi-au pierdut viaţa şi peste 200 au fost rănite.

Citeşte şi:

Biletul pe care l-a lăsat unul dintre teroriştii care au plănuit atacul din Bruxelles: "Nu ştiu ce să fac. Sunt pe fugă!"

VIDEO / Mărturisirile unei românce din Belgia despre atentatele de la Bruxelles: "Tocmai am primit un telefon de la un spital şi... "

Au apărut primele imagini cu suspecţii atentatului de pe aeroportul Zaventem

Andreea Berecleanu, îndurerată din cauza tragediei de la Bruxelles: "Am prieteni acolo, am rude, am amintiri"

Artista a decis că îşi amâne lansarea melodiei. "În semn de solidaritate cu victimele atentatului de la Bruxelles şi arătându-ne respectul faţă de ziua de doliu naţional, lansarea piesei "Pasiunea" pentru vineri 25 martie, ora 20.00" - a scris artista pe pagina sa de Facebook.Celebră în România şi peste hotare

Elena Ionescu este din Caracal. Artista a participat la foarte multe concursuri, festivaluri şi emisiuni TV în urma cărora a câştigat mai multe premii în muzică şi a absolvit cursuri de modeling in Craiova. Cântăreaţa a devenit cunoscută după ce a fost cooptată în trupa Mandinga. Pentru ca acest lucru să se întâmple, ea a participat la un casting.

Elena şi trupa Mandinga au participat la Eurovision 2012.

CITESTE SI:
FOTO / Elena de la Mandinga a plecat, dar uite cine i-a luat locul! Nu e nevoie să priveşti prea multe fotografii, că te vei încălzi instant

Elena Ionescu a dezvăluit adevăratul motiv al despărţirii de trupa "Mandinga"! Declaraţiile brunetei sunt neaşteptate


Sursa foto: Facebook

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro