Decizia importantă luată de Mirela Boureanu Vaida: "Am făcut-o pentru viitorul şi siguranţa copilului meu"

Mirela Boureanu Vaida / foto: Facebook

Mirela Boureanu Vaida (32 ani) va deveni mamă peste câteva luni şi se pregăteşte intens pentru momentul în care-şi va ţine bebeluşul în braţe. După ce a anunţat că se va retrage de pe micul ecran pentru o perioadă scurtă de timp,ieri, moderatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1, a mai luat o decizie importantă în ceea ce priveşte viitorul copilului ei.

Mirela Boureanu Vaida a încheiat un contract cu o bancă de celule stem şi a făcut anunţul pe un site de socializare, încurajând astfel toate viitoarele mămici cu posibilităţi să-i urmeze exemplul.

"Aseară am încheiat contractul cu Banca de Celule pentru viitorul şi siguranţa copilului meu. Sper să nu fie niciodată nevoie de ele, dar paza bună trece primejdia rea, de aceea am apelat la cei mai buni!! Multumesc!", a scris Mirela Boureanu Vaida pe site-ul de socializare Facebook.

Ce sunt celulele stem

Celulele stem sunt celule cu o extraordinară capacitate de a se transforma intr-o mare diversitate de celule diferenţiate (celule nervoase, hepatice, etc.), putând astfel să reînnoiască şi să refacă ţesuturi afectate sau distruse.

Recoltarea de celule stem este o procedură extrem de simplă, care se efectueaza o singura dată, la naşterea copilului, din cordonul ombilical. Procedura dureaza între 30 de secunde şi maxim 3 minute, fără să implice durere sau riscuri. Celula stem din sangele ombilical are puterea miraculoasă de a salva viata persoanei dragi care suferă de o boala gravă. În prezent, celula stem din sângele ombilical are capacitatea de a trata peste 82 de boli grave, printre care leucemii şi alte tipuri de cancer.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro