Decizia luată de Mădălina Ghenea, după ce a dezvăluit că are probleme mari în cuplu: "M-am hotărât să..."

+3 click pentru
galerie

Mădălina Ghenea © Instagram

La doar câteva zile după ce Mădălina Ghenea a dezvăluit că are mari probleme în cuplu cu Matei Stratan, vedeta a luat o decizie care îi va bucura pe admiratorii ei. Vedeta trece printr-o perioadă grea, dat fiind faptul că a văzut cum tatăl copilului ei apreciază toate fotografiile unei pianiste, dar este încurajată de prieteni.

Mădălina Ghenea a primit astăzi un mesaj emoţionant pe o reţea de socializare. A decis să îl facă public, iar de acum înainte asta va face în fiecare zi pentru a le mulţumi tuturor celor care o susţin.

"M-am hotărât să postez zilnic mesajele voastre. Vă mulţumesc din tot sufletul pentru susținere! Suntem 602.000 Vă mulţumesc!", este mesajul scris de Mădălina Ghenea

"M-am tot gândt la tine şi la sufletul tău în ultimul timp şi vrea să îţi spun că eşti, se vede că eşti un om minunat- te admir, nu doar pentru frumuseţea ta pentru că aia va trece cândva, dar pentru ce porţi înăuntru. E preţios- Ia-ţi un timp, fugi la oglindă, priveşte-te şi caută să vezi ce om minunat eşti. Îmi place să te urmăresc şi o fac cu drag. Am simţit să îţi scriu asta ca de la om la om. Ai grijă de sufletul tău şi hrăneşte-l cu gânduri bune şi sănătoase. Să te iubeşti", este mesajul pe care l-a primit Mădălina Ghenea. 

Problemele între Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au apărut în urmă cu câteva luni, atunci când vedeta a dat semne că ar fi înşelată. De asemenea au existat şi scandaluri publice între ei. Recent, Mădălina Ghenea a scris pe reţelele de socializare că tatăl copilului ei apreciază toate fotografiile unei pianiste, moment în care oamenii şi-au dat seama că cei doi s-ar putea afla în pragul despărţirii. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro