Decizia ŞOC luată de Oana Roman după ce a anunţat că vrea să devină mamă pentru a doua oară! De mult timp îşi doreşte

Oana Roman © Foto: Facebook

Oana Roman a anunţat că are de gând să plece din România. Îşi doreşte foarte mult să locuiască în Franţa.

Decizie ŞOC luată de Oana Roman. Vedeta a anunţat zilele trecute că vrea să înfie un copil, iar acum are de gând să plece din România. Vedeta vrea să locuiască în Franţa peste câţiva ani de zile. Nu ştie exact când se va întâmpla asta, însă ştie că i se va îndeplini această dorinţă.

"Marius nu a  întârziat niciodată acasă. Noi am trecut prin chestii mai grele. (...) Eu nu pot să mă duc să fac orice. Lucrez acum cu oameni ok. (...) Visul meu este să trăiesc pe Coasta de Azur. O prietenă de a mea m-a ajutat foarte mult. Ea este life coach. Mi-a zis să merg odată şi discuţiile cu ea m-au învăţat să văd altfel lucrurile, să-mi dau seama că nu privea unde trebuie, Îmi plăcea să mă plâng, că e foarte greu. Ea m-a învăţat să nu mă mai pierd. Ştiu că o să trăiesc în Franţa. Nu ştiu când o să plec. Eu muncesc pentru asta. Nu mi-am pus niciodată un termen şi s-a întâmplat." a spus Oana Roman la "Agenţia Vip".

Vedeta a mai povestit că în Turcia vrea să îşi facă operaţiile de abdominoplastie şi micşorare a sânilor. 

Oana Roman, mamă pentru a doua oară

"Izabela are nevoie de un frate pentru că a crescut şi vine acasa de la grădiniţă şi spune <<Mami, Patrick e fratele meu>>, eu glumesc acasă <<Hai să găsim o mama surogat>>. M-am gândit foarte serios să începem să ne gandim că singura soluţie pentru a avea un copil e să înfiem", a declarat Oana Roman pentru Antena Stars.

Vedeta nu mai poate face copii din cauza unor probleme de sănătate. Anul trecut, Oana Roman a suferit şi un avort, neputând să mai rămână însărcinată.

Oana Roman a născut pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame. Pe 15 iunie 2014 s-a căsătorit cu Marius Elisei.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro