Decizie de ultimă oră pentru cea mai sexy ispită! Ce vrea să facă, cu doar o lună înainte de a naște

+2 click pentru
galerie

Însărcinată în aproape opt luni, pregătită de cel mai important eveniment al vieții ei, cea mai sexy ”ispită” din primul sezon al emisiunii ”Temptations Island- Insula Iubirii” pare decis să facă un gest care îi va surprinde pe toți cunoscuții ei.

De-a lungul ultimelor săptămâni Bianca Roman a simțit, continuu, fluturași în stomac, îndrăgostită până peste poate. Iar ”responsabil” este un tânăr pe care ea a tot încercat să îl țină ascuns. ”Încercăm să fie cât mai discreți. Acum mi-am dat seama că el e alinarea mea, că e ceea ce aveam nevoie de foarte mult timp alături de mine”, ne-a spus Bianca Roman. Și, dacă tot sunt simțămintele atât de puternice, cei doi au luat o decizie importantă pentru viitorul lor. Mai exact cât de curând, ei se vor muta împreună.

”Ne cunoaștem de o lună și jumătate. Nu pot să spun că nu mă tem de ideea de a mă muta cu el, dar, dacă el va rămâne la fel de înțelegător ca până acum, nu va fi gelos pe Francesca, fetița pe care urmează să o nasc, vom avea un viitor împreună”, ne-a spus Bianca Roman. Pe de altă parte, ne explica Bianca, Alin, iubitul ei, pare deja să fie tatăl - chiar dacă nu biologic - perfect pentru fetița pe care o va avea. ”Îmi iubește copilul de parcă ar fi al lui. Îmi mângâie burtica, o pupă, iar fetița mișcă de fiecare dată când pune el mâna. Nu facem încă planuri, ne bucurăm de momentele petrecute împreună, dar am discutat și despre asta. Nu credeam vreodată că, fiind și însărcinată, va reuși cineva să îmi topească gheața de la inimă, dar se pare că m-am înșelat. Iar dacă relația noastră va rezista, îi voi face un băiețel”, ne-a mai spus Bianca.
De curând, cei doi au fost surprinși, în ipostaze de-a dreptul intime, în timp ce se răsfățau într-un restaurant din Brașov, dovedindu-și unul altuia cât de mult se iubesc.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro