Decizie radicală a legionarului Frank Colin, după ce a scăpat din puşcărie!

+2 click pentru
galerie

Considerat capul unei reţele internaţionale de trafic de droguri, fostul legionar Frank Colin a luat o decizie radicală după ce a scăpat din puşcărie.

Recent, Frank Colin - fost soţ al unei celebre creatoare de modă din România - a deschis, într-o comună din sudul Franţei, un cabinet de consultanţă de afaceri, semn că vrea să se debaraseze de trecutul pătat şi să revină în forţă în peisaj. Chiar dacă acum le dă lecţii altora, înainte să fie arestat, afacerile din România ale lui Frank Colin treceau printr-o perioadă extrem de dificilă, iar firma care a fost administrată de el ajuns în insolvenţă. Conform datelor obţinute de reporterii spynews.ro, compania imobiliară la care acesta era asociat avea datorii de 103 milioane de lei şi pierderi cumulate în ultimii trei ani de existenţă (2011-2013) de aproximativ 30 de milioane de lei.

Săltat de poliţia franceză la finalul lunii martie 2013, Frank Charles Michel Colin a stat, până în toamna anului trecut, închis într-o închisoare de maximă siguranţă. El a negat în permanenţă orice implicare într-o reţea internaţională de trafic de cocaină, însă dovezile prezentate în ultimii ani de presa franceză l-au contrazis. Potrivit autorităţilor franceze, Colin ar fi organizat trei zboruri suspecte, unul fiind interceptat de autorităţile dominicane în urma unei informaţii venită cel mai probabil de la serviciile americane. Patru persoane, printre care şi mâna dreaptă a acestuia, Nicolas Pisapia, trimis să se asigure că totul decurge normal, au fost reţinute de forţele dominicane. La bordul avionului, poliţiştii au găsit 25 de bagaje ce conţineau aproximativ 700 de kilograme de cocaină.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro