Decizie RADICALĂ a lui DJ Axu: ”NU mai am nevoie de psiholog, știu ce am de făcut”!

DJ Axu, aşa cum îl strigă prietenii lui, a fost căutat de o ţară întreagă, după ce a scris un mesaj de adio pe Facebook. Încurajările prietenilor lui, dar şi faptul că dispariţia lui a fost extrem de mediatizată l-au convins pe Alex să se întoarcă în sânul familiei lui și, mai mult decât atât, să își schimbe radical viața.

”Simt că nu mai am nevoie de psiholog, știu ce am de făcut de acum înainte”, ne-a spus, cu o voce mai sigură ca niciodată, Dj Axu. Și, mărturisește el, nu are de gând să se oprească din ceea ce și-a pus în cap, indiferent de ce se va întâmpla. ”Prietenul meu, Mihai, a primit mesaje de amenințare din cauza faptului că ne-am decis să îi ajutăm pe oamenii care suferă de dependența pe care am avut-o și eu, cea a jocurilor de noroc. Dar asta nu ne va opri, îi vom ajuta pe cei care au nevoie, mai ales că eu, acum, parcă mi-am luat vălul de pe ochi. Voi face niște cursuri, iar apoi voii susține seminarii pentru a-i ajuta pe cei care au problema pe care am avut-o eu. Iar eu voi putea vorbi din experiența proprie, nu din cărți”, ne-a spus Dj Axu.
Alex Dumitrache a vorbit despre problemele care l-au făcut să se gândească să-şi pună capăt zilelor. Dj-ul care a alertat întreaga lume mondenă a mărturisit că este dependent de jocurile de noroc şi că de aici au plecat toate problemele lui. El a spus că în timpul cât a fost dispărut a stat la mănăstirea Cernica şi că în seara în care a dispărut a mers direct acasă la un prieten, pe nume Mihai.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro