Decizie-şoc a familiei Ilenei Ciuculete! Ce se va întâmpla cu trupul neînsufleţit al artistei

+3 click pentru
galerie

Familia Ilenei Ciuculete vrea să deshumeze trupul artistei © Spynews

Familia Ilenei Ciuculete a ajuns la o decizie care pe mulţi îi şochează. Aceasta doreşte să mute trupul neînsufleţit al regretatei artiste în Gubaucea pentru a putea vizita mormântul ei mai des.

Mugurel Sfetcu a anunţat că, împreună cu familia, a decis ca peste şapte ani să deshumeze trupul cântăreţei şi să îl îngroape în cimitirul din Gubaucea.

"Am discutat şi noi cu bunica noastră şi cu fratele mamei. O să discut şi cu domnul avocat şi preotul. Dacă este legal şi normal, noi am vrea să fie mai aproape de noi. Este distanţa foarte mare şi la ea la cimitir vine mai mult lumea străină", au fost declaraţiile neaşteptate ale fiului cel mare al Ilenei Ciuculete.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit. Fiul lui Mugurel Sfetcu se numeşte Ervin Ştefan. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro