Declarații EXCLUSIVE! Ce spune, despre divorț, Ilie Năstase după ce Brigitte Sfăt a apărut aproape goală, în club!

+2 click pentru
galerie

Chiar dacă s-au împăcat în urmă cu ceva timp, Brigitte şi Ilie Năstase se pare că nu mai au relaţia de altă dată, şi, de ceva vreme încoace, toată lumea vorbeşte de un divorţ iminent al celor doi. Din acest motiv, fostul mare tenisment a ţinut să lămurească lucrurile.

După ce Brigitte Sfăt a recurs la un gest neobişnuit în urmă cu câteva seri, atunci când şi-a făcut apariţia într-un renumit club de fiţe din Capitală, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, alături de câteva prietene, toate gurile rele au vorbit despre o eventuală despărţire dintre cei doi. Iar indiciile, a speculat lumea, au fost legate de faptul că Brigitte Sfăt a ales să petreacă până în zorii zilei fără celebrul ei soţ.  Evident, la toate acestea se adaugă și scandalul ”amantei Cici” prin care Ilie și Brigitte au trecut în urmă cu câteva luni și care părea să fi umplut paharul toleranței în căsnicia lor. 
Contactat de reporterii Spynews.ro Ilie Năstase a vorbit deschis despre relaţia cu frumoasa Brigitte. „S-au speculat foarte multe lucruri, iar asta chiar nu mă deranjează. Nu am nici o problemă cu toate zvonurile din ultima vreme. Dar să fie clar, nu divorţez”, a mărturisit Ilie Năstase, în exclusivitate pentru Spynews.ro.
Brigitte Sfăt a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă. La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfat, dar acesta a murit în 2002. Din 2010 este căsătorită cu Ilie Năstase, aşa că în prezent se numeşte Brigitte Năstase.
Născut pe data de 19 Iulie 1956 în Bucureşti, Ilie Năstase este considerat unul dintre cei mai buni jucători de tenis din România. Fiind numărul unu mondial de două ori, în anul 1972 şi 1973. Din cele 83 de tiluri adunate în palmares, numai 58 au fost înregistrate de Asociaţia Jucătorilor de Tenis Profesionist (ATP). Printre turneele căştigate se numără: US Open în anul 1972, Roland Garros în anul 1973, dar şi Wimbledon, tot în anul 1973.
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro