Declarații EXCLUSIVE! Încă o nuntă în viața Sânzianei Buruiană! ”Așteptăm botezul, apoi ne căsătorim”

Nașa Sânzinei Buruiană, fosta senzație a dansurilor de petrecere, Daniela Stan pare să fie din ce în ce mai ocupată. Iar perioada care urmează pentru fericita mămică este una extrem de aglomerată având de organizat nu unul, nu două, ci trei evenimente de amploare, care mai de care mai emoționante și mai importante.

”Deja sunt obosită. În trei săptămâni avem botezul, apoi urmează cel al Sânzianei. Abia după voi putea să mă ocup și de mine”, ne-a spus, în exclusivitate, Daniela Stan. Și, cum visul ei cel mare este să îmbrace o rochie de mireasă și să se bucure de acea zi așa cum și-a dorit dintodeauna, Daniela începe deja să simtă emoțiile care preced orice nuntă.
”După ce vom termina cu botezurile, ne vom ocupa doar de nuntă. Oricum, deja am stabilit cam tot ce ne dorim să facem, iar nunta o vom face la vară. Voi îmnbrăca rochia de mireasă, sunt nerăbdătoare. Mai multe nu prea pot să spun, pentru că suntem în mijlocul organizării botezului fetiței noastre”, ne-a mai spus Daniela Stan.
Daniela și-a schimbat radical viața de când l-a cunoscut pe Gabi, alesul inimii ei. Îndrăgostită nebunește de el, fosta dansatoare favorită a lui Florin Salam a și rămas însărcinată, iar acum cei doi sunt mai fericiți și împliniți ca niciodata pentru că a venit pe lume primul lor copil, o fetiță. ”Este foarte cuminte, nu mă pot plânge, doar în fiecare noapte, nu ne face viața grea”, ne-a mai spus, fericita mămică.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro