Declaraţia cu care Cezar Ouatu naşte bănuieli: "Am mare succes la homosexuali! Sunt oameni extraordinari, culţi şi stilaţi"

E homosexual sau o relaţie amoroasă cu soprana Angela Gheorghiu? Aceasta este întrebarea pe care şi-au pus-o mulţi după ce contratenorul Cezar Ouatua fost desemnat reprezentantul României la Eurovision şi la care artistul a răspuns, miercuri seara, într-o emisiune de la TVR.

„Eu cred că asta ține de viața intimă și tocmai de aceea se numește intimă. Bine măcar că s-a clarificat ideea că sunt heterosexual, că până acum mă dădeau şi homoxexual”, a spus Cezar Ouatu în momentul în care a fost întrebat dacă între el şi Angela Gheorghiu există mai mult decât o relaţie profesională.

Contratenorul a vorbit şi despre homosexualitatea din lumea operei şi a făcut o declaraţie care lasă loc de interpretări.

"Eu am foarte mulţi prieteni homosexuali care sunt oameni de o mare calitate şi cu valori foarte importante în viaţă. Chiar și contratenori. În lumea noastră, a operei, sunt foarte mulţi homosexuali. Am mare succes la ei. Eurovisionul este o mare familie de homosexuali. Sunt oameni extraordinari. În România, există o percepţie greşită asupra lor, pentru că ei sunt oameni culţi şi stilaţi”, a completat acesta.

Hmmm, până la urmă ce să înţelegem?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro