Declaraţia Elenei Udrea după ce a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie: "Când am început aveam un dosar penal în instanţă"

+3 click pentru
galerie

Elena Udrea © Facebook

La scurt timp după ce s-a aflat că Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie, blondina şi-a postat un mesaj pe reţelele de socializare, acolo unde a explicat ce s-a întâmplat.

Elena Udrea susţine că nu a avut timp şi pentru a merge la master, dar este sigură că va relua studiile atunci când se vor termina procesele în care este implicată. Blondina susţine că are mii de pagini de citit pentru a-şi pregăti apărarea în instanţă.

"Îmi pare rău că nu am reuşit să termin acum cursurile de master, pentru că pur si simplu nu am timpul necesar şi mai ales nu am starea de spirit pentru a studia temeinic teologia în această perioadă... Eu am ales să fac acest masterat din pasiune, nu pentru CV, ca urmare dorinţa mea este chiar să cercetez, să aflu lucruri, nu sa trec examenele cum isi iau altii “doctoratele”. Cand am inceput, aveam un dosar penal in instanţă, acum am trei!!, am câte 5, 6 termene pe lună, mii de pagini de citit, apărări de pregătit... aproape tot timpul meu e dedicat acestei saga penale. După ce se va termina, voi relua cu siguranţă cursurile. Până atunci, rămân aceeaşi practicantă religioasă şi la fel de interesată de credinţa şi influenţele credinţei asupra vieţii noastre. Probabil că îmi trebuie tocmai o credinţă mai mare, pe care încă încerc să o dobândesc, pentru a putea ignora această luptă pe care o duc de trei ani şi a mă preocupa mai mult de lucruri cu adevărat importante în viaţă, cum sunt aflarea lui Dumnezeu şi relaţia noastră cu Divinitatea. Pentru că suntem aici, vă rog să citiţi o carte care vă poate schimba perspectiva asupra religiei şi sigur vă poate schimba viaţa!“Predica de pe munte”, de Emmet Fox", a scris Elena Udrea. 

Vasile Stanciu, decanul facultății, a declarat pentru mediafax.ro că toți ceilalți 16 colegi ai Elenei Udrea își continuă studiile și a motivat și excluderea blondei din ciclul de studii.

„Doamna Elena Udrea a fost exmatriculată anul trecut în luna octombrie de la Facultatea de Teologie Ortodoxă pentru că nu s-a prezentat la niciun examen la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială la care era înscrisă, iar conform procedurii s-a luat această decizie. Pentru că nu s-a prezentat la niciun exemen, mă îndoiesc că a fost şi la cursuri. La masterul respectiv, restul de 16 masteranzi înscrişi continuă studiile, cu excepţia d-nei Udrea”, a declarat Vasile Stanciu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro