Declaraţia şocantă a unei celebre artiste de la noi! "Vreau ca fiica mea să facă sex înainte de nuntă!"

De mai bine de doi ani, o artistă celebră îşi trăieşte visul. A dat viaţă unei fetiţe minunate, iar rolul de mamă i se potriveşte mănuşă. Cu toate acestea, în cadrul unei emisiuni, cântăreaţa a aruncat bomba: fiica ei nu va aştepta să ajungă în faţa altarului pentru a întreţine relaţii sexuale.

Diana Bişinicu este, fără doar şi poate, o mamă împlinită. În urmă cu mai bine de doi ani, celebra artistă a născut-o pe Riana, o fetiţă cuminte şi frumoasă. Au înfruntat împreună câteva probleme de sănătate şi au trecut cu brio peste toate încercările. Acum, mămica se gândeşte cu groază la momentul în care micuţa ei va avea primul iubit, sau şi mai mult, va avea planuri de măritiş. O mamă modernă, Diana a mărturisit că o va îndruma pe fiica ei să locuiască împeună cu iubitul ei înainte de a ajunge la altar şi chiar să... întreţină relaţii intime înainte de marele pas. "Vremurile s-au schimbat pentru toată lumea, chiar şi-n familiile aromâne. Eu îi voi spune clar Rianei să locuiască mai întâi cu acel bărbat cu care vrea să se căsătorească. Ba mai mult, o să o sfătuiesc să întreţină relaţii sexuale, căsătoria fiind pentru o viaţă. Nu cred că aş învăţa-o ceva rău. Din contră", a mărturisit Diana, în cadrul emisiunii "Refresh - by Oana Turcu".

A reuşit să slăbească 20 de kilograme după sarcină

"Fac foarte mult sport şi mănânc sănătos. Eu nu am timp să merg la sală, dar vine un antrenor la mine acasă cu un costum şi un aparat minune pentru exerciţii. Am slăbit după botez în jur de 20 de kilograme şi mai vreau să dau jos câteva. Soţul meu este foarte fericit şi îmi spune că arăt bine", declara Diana Bişinicu, în urmă cu ceva timp.

Întregul interviu cu Diana Bişinicu va fi difuzat, astăzi, începând cu ora 16.00, în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu",  la Antena Stars!

Citeşte şi:facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro