Declaraţia şocantă a unei vedete de la noi care a slăbit 30 de kg: "Vreau să fiu uscată moartă!"

+2 click pentru
galerie

Vârsta şi graviditatea au făcut-o pe această vedetă de nerecunoscut în timpul sarcinii. Acum, a revenit la silueta de altă dată după ce a slăbit 30 de kilograme.

Luminiţa Anghel, căci despre ea este vorba, s-a chinuit aproape un an şi jumătate să scape de kilogramele acumulate."Am scăpat de 30 de kilograme. Bine, nu mă comparaţi cu fetele care au slăbit în trei luni după ce au născut. Eu am slăbit într-un interval de un an şi jumatate. A fost greu, nu m-au ajutat nici vârsta, nici datele genetice. Mă trag dintr-o familie de grăsuni", a declarat Luminţa Anghel, la o emisiunea de la Pro TV.

Cântăreaţa a scăpat de kilogramele în plus după ce a urmat o dietă care exclude cu desăvârşire dulciurile şi pâinea. Deşi a slăbit considerabil, Luminiţa nu este mulţumită de corpul său şi vrea să atingă perfecţiunea.
"Vreau să mai scap de patru kilograme. Nu mai mănânc seara, dulciuri, pâine. Fac masaj şi electrostimulare. Eu, de fapt, aş vrea să fiu uscată moartă, dar nu cred că îmi iese",a  adăugat artista.

Solista s-a camuflat până de curând sub haine lălâi, semn că nu se simţea tocmai bine în pielea ei, şi evita apariţiile publice. Dacă va continua cu slăbitul, Luminiţa va putea concura fără nici o problemă cu divele din România.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro