LOVE IS IN THE AIR! Declaraţie de dragoste de la Ana Maria Prodan Reghecampf pentru soţul ei, Laurenţiu!

Familia Reghecampf pare că are o viaţă presărată cu fericire. Astăzi, Laurenţiu, capul familiei, sărbătoreşte împlinirea a 40 de ani de viaţă.

Alături de o femeie frumoasă, determinată şi isteaţă, viaţa pare mult mai simplă. Ana şi Laurenţiu nu sunt doar soţ şi soţie, ci şi prieteni. Ana Maria Prodan a ales să-i facă astăzi soţului ei, o declaraţie de dragoste incomparabilă."Te iubesc! Te iubesc așa cum nu a mai iubit nimeni niciodată și nu va iubi nicicând! În fiecare zi te iubesc şi mai mult şi mai tare şi mai rău:) Te iubesc așa cum nu au iubit toți cei dinaintea mea luați la un loc! Te iubesc asa cum iubesc aerul, Te iubesc, SOARELE VIEŢII MELE! Te iubesc pentru ceea ce eşti şi pentru ceea ce sunt eu lângă tine! LA MULŢI ANI IUBIREA MEA MARE FĂRĂ MARGINI!", i-a scris Ana Maria Prodan pe facebook.

Laurenţiu Aurelian Reghecampf este un antrenor român de fotbal. A jucat pentru Steaua Bucureşti şi reprezentativa României în calitate de fotbalist. După ce acesta s-a retras ca jucător, şi-a început cariera de antrenor.

Sursă foto: Facebook

Citeşte şi:

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în ipostaze tandre pe Internet! Fanii au rămas cu gura căscată

Anamaria Prodan, imagini incredibile cu luxul în care se lăfăie, în vacanță

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, vis împlinit în America! Ce metodă folosesc pentru a scăpa de stres


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro