Declaraţii EXCLUSIVE ale Andreei Tonciu despre noaptea nunţii! Ce au făcut cei doi miri după petrecerea de cununie

A visat mult la ziua în care va spune „DA” în faţa ofiţerului Stării Civile şi iată că totul s-a transformat în realitate. Andreea Tonciu a devenit doamna Niculescu, iar proaspeţii căsătoriţi au petrecut alături de invitaţii lor până în zorii zilei, dar distracţia a continuat şi după ce au ajuns acasă.

După ce a spus cel mai important „DA” din viața ei, iar din Andreea Tonciu, a devenit doamna Niculescu, bruneta, împreună cu soțul ei, dar și cu nașii lor, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au mers direct la restaurant, unde și-au așteptat invitații, alături de care au petrecut până dimineața. „Ne-a distrat extraordinar de mult la petrecere, aşa cum era şi normal. Am fost alături de persoanele dragi nouă, care s-au bucurat pentru noi”, a declarat Andreea Tonciu.


Cu toate că este gravidă în luna a şaptea, Andreea nu a stat nicio clipă locului, ba mai mult decât atât, a renunțat la tocuri într-o secundă și s-a urcat pe un scaun și a încins atmosfera, în stilul ei caracteristic. Nici Daniel nu s-a lăsat mai prejos și i-a ținut companie soției sale, la fel și nașa, Anamaria Prodan, care s-a distrat cot la cot cu toți invitații.


Sarcina şi-a spus la un moment dat cuvântul, şi anume atunci când au ajuns acasă, iar Andreea a fost mult mai obosită decât era atunci când petrecea alături pe prietenele ei până dimineaţa. „Atunci când am ajuns acasă am simţit cu adevărat oboseala, cel mai mult de suferint având picioarele mele, care mă dureau îngrozitor. Daniel a avut grijă de mine şi mi-a făcut imediat un masaj, care m-a pus pur şi simplu pe picioare”, a mai spus Andreea Tonciu, despre noaptea nunţii.

Citeşte şi:

FOTO / Andreea Tonciu, de la "pupăza lui Bahmu', la femeie la "casa ei"! Transformarea radicală a asistentei TV, de-a lungul timpului

Daniel i-a oferit ceea ce Mitea nu a reuşit! De ce s-a măritat Andreea Tonciu atât de repede

VIDEO / Naşii Andreei Tonciu au sosit la Starea Civilă. Anamaria Prodan şi Reghe, extrem de emoţionaţi


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro