Declarații EXCLUSIVE despre împăcarea anului! După ce se jura că nu mai vrea să audă de el, acum tot în brațele lui a ajuns

+5 click pentru
galerie

Una dintre cele mai senzuale prezențe din showbiz-ul românesc, în ciuda faptului că a devenit, în urmă cu mai bine de șase luni mamă, a decis să își mai acorde o șansă când vine vorba de dragoste. Și, după ce i-a dat papucii ultimului iubit, ea a hotărât, totuși să se împace cu el.

Chiar dacă, de câteva săptămâni încoace, părea să fie decisă să nu se mai împace cu Alin, iubitul său, Bianca Roman a revenit, zilelel acestea, la sentimente mai bune față de acesta. Iar motivul este legat de pasiunea pe care cei doi o împărătășesc.
 ”Din păcate, ne-a despărțit faptul că ne iubeam, zic eu, prea mult, și amândoi am devenit peste măsură de geloși. El a făcut câteva crize de gelozie, le-am făcut și eu ca să îi arăt cum e când treci prin asemenea momente, iar de aici, orgoliile find mari, ne-am și despărțit. Mă voi dedica în exclusivitate fiicei mele, și, dacă se va mai întâmpla să iubesc.... vom vedea. Dar, de măritat, sigur nu o să o fac. Dacă nu am făcut-o cu el, nu cred că va mai fi altul...”, ne-a spus Bianca, cu ceva vreme în urmă. Totuși, declarațiile ei s-au nunațat odată cu trecerea timpului și, acum, s-au schimbat radical.
„Ne-am dat seama că nu putem unul fără celălalt. Chiar dacă am fost despărțiți, nu am dorit niciunul altă relație. Iar sâmbătă seara, după ce ne-am tot tatonat cu mesaje, ne-am și văzut și ne-am dat seama, amândoi, că între noi chiar este iubire, am decis să ne împăcăm. Da, de acum o să discutăm despre nuntă, doar să vină căldura, e clar că suntem suflete pereche. Azi (ieri, n. red.) e ziua lui și am decis să ieșim toți trei, adică noi doi și fetița, să ne relaxăm puțin”, ne-a spus Bianca.

Sunt la un pas să se căsătorească
”Primul semn a fost că, la ultima nuntă la care am fost, am cedat insistențelor lui să mă amestec cu domnișoarele care așteptau aruncarea buchetului miresei. Iar buchetul mi-a aterizat în mână. El mi-a spus că e un semn, iar eu i-am replicat că da, este, și că DA, accept”, ne-a spus Bianca.
Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit frumoasa fostă ispită, de când are copil, el i-a demonstrat, cu adevărat, că se merită reciproc. ”Copilul nu este al lui, dar îl iubește ca și când ar fi. E clar, el mă acceptă așa cum sunt, cu tot istoricul meu, cu tot ce aduc eu în relație, nu îl deranjează, ci dimpotrivă, mă iubește mai mult. Iar eu, la fel”, ne-a mai spus Bianca.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro