VIDEO / Declaraţiile lui Marcel Toader înainte de nunta cu Maria Constantin: "Încep să mă năpădească emoţiile!"

Ziua cea mare a sosit pentru Marcel Toader şi Maria Constantin! Acesta a făcut dezvăluiri inedite despre nuntă la emisiunea "Star Matinal de Weekend".

Marcel Toader este pregătit să spună "DA" în faţa altarului, alături de femeia pe care o iubeşte. Acesta a dezvăluit că are emoţii pentru marele eveniment care urmează să se întâmple azi.

"Încep să mă năpădească emoţiile. Mi-am pupat soţia, dar ea încă doarme. Aseară a călcat toate iile pentru domnişoarele de onoare. I-am văzut rochia de mireasă, nu cred în superstiţii. Nu cred că soţia mea va fi furată. O să avem viţel, cârnaţi de porc, de oaie", a declarat Marcel Toader, sâmbătă, în cadrul emisiunii "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.

Marcel Toader a fost căsătorit în trecut cu alte cinci femei. Prima soţie a lui Marcel a fost o franţuzoaică. Despre ea se ştie că l-a susţinut financiar, ca să intre în afaceri. A doua soţie a fost fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea. În 2005, Marcel s-a însurat cu cântăreaţa Anamaria Ferentz. Mariajul lor a durat doar câteva luni şi s-a terminat urât, artista acuzându-l de gelozie excesivă şi violenţă. La scurt timp de la divoţul de Anamaria Ferentz afaceristul s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 23 de ani decât el, Diana Ghenu, iar ultima soţie a fost Gabriela Cristea, de care a divorţat în 2013.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Aşa nu ai avut ocazia să îl vezi până acum! Silviu Prigoană s-a plimbat cu roaba, în direct!

Maria Constantin şi Marcel Toader au dezvăluit secretul înainte de nuntă! Cum arată verighetele lor?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro