Deea de la "Insula iubirii" nu-şi poate reveni după moartea tatălui ei! Ultimele cuvinte pe care i le-a spus înainte să înceteze din viaţă: "M-a rugat să nu plâng!"

+3 click pentru
galerie

Din Thailanda la X Factor! După ce s-a scăldat în ape tumultoase în show-ul „Temptation Island – Insula iubirii” de la Antena 1, Andreea Ienciu sau Deea vrea la X Factor.

Focoasa brunetă s-a prezentat la audițiile cu juriul și a mărturisit că visează să fie pe scenă și să aibă o carieră în muzică: „Îmi doresc din tot sufletul să devin un artist și mi se pare că X Factor e ceea ce am eu nevoie. Sunt cântăreț amator și-mi doresc din suflet să evoluez”, spune ea.

Deși foarte emoționată și nu în cea mai bună formă, Deea a mărturisit la X Factor că speră ca toate momentele nefericite prin care a trecut în ultima perioadă să nu îi afecteze prestația și să poată obține trei DA din partea juriului. Aceasta a venit la audiții la scurt timp după moartea tatălui său, care în urmă cu un an fusese operat la inimă, și a recunoscut că nu vrea să se lase dărâmată de aceste clipe grele:

„Acum trebuie să muncesc și mai mult. Anul ăsta ne-am făcut ziua împreună, eu am făcut 25, el 50. Și mi-a spus că e obosit. M-a rugat să nu plâng, nu-I plăcea să mă vadă că plâng sau că cedez, ci voia să fiu puternică. Apoi a făcut infarct”, povestește printre lacrimi Deea. La X Factor aceasta a ales să cânte o piesă care să exprime toate aceste stări. Dacă a obținut trei DA din partea juraților, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția de vineri, 9 octombrie, de la 20.30.

A.B.

Citeşte şi:

Se vede că a muncit din greu la sală! Cum arată Deea de la "Insula Iubirii" aproape dezbrăcată

Nu avea ce să pună în sutien! Cum arăta Petra de la "Insula Iubirii" în adolescenţă

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro