Deea e istorie! Cristi de la "Insula Iubirii" este topit după noua lui iubită: "O să fiu mereu lângă tine!"

Deea şi Cristi au venit la "Insula Iubirii" ca să-şi testeze dragostea şi au ajuns la concluzia că relaţia lor nu mai funcţiona de multă vreme. Se pare că fostul concurent are o nouă iubită.


Cristi a fost fidel la "Insula Iubirii", dar Deea l-a înşelat încă din primele seri cu ispita masculină pe nume Tomiţă. Fostul concurent a suferit enorm de mult când a auzit de trădarea iubitei sale, dar acum pare că şi-a revenit.

A vrut să pună bărbaţii pe jar, dar un detaliu neplăcut a ieşit la iveală! Cum arată Loredana de la "Insula Iubirii" în lenjerie intimă

Cristi se iubeşte cu o femeie din Columbia pe nume Mia, căreia îi face tot felul de declaraţii pe Facebook. Fostul concurent a uitat-o complet pe Deea şi este topit după noua lui iubită. "O să fiu mereu lângă tine!", i-a spus Cristi partenerei sale.

Pe fosta concurentă de la "Insula Iubirii" o ştiţi, dar iată cum arată părinţii ei! Cu cine crezi că seamănă Petra?

S-a zvonit că face videochat

Timid, de multe ori văzut drept victimă după ce iubita l-a înşelat sub privirile lui, Cristi este în viaţa de zi cu zi un bărbat dezinvolt, care ar trăi, se pare,. din practicarea videochatului. Câteva imagini deocheate ale tânărul au intrat în posesia presei, iar cei din anturajul său susţin faptul că fostul concurent face bani frumoşi din această ”meserie”.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Deea de la "Insula Iubirii" s-a fotografiat după ce a ieşit din duş! Imaginea a incendiat internetul

Schimbare radicală de look pentru o fostă concurentă de la "Insula Iubirii"! Nimeni nu o mai recunoaşte aşa!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro