Delia a risipit o avere în vacanţă, la Roma! Cât a costat-o fiecare moft

+2 click pentru
galerie

© Instagram

Se spune în popor că „obrazul subţire cu cheltuială se ţine”. Pe această zicală s-a bazat una dintre cele mai iubite artiste din industria muzicală românească. Delia a băgat mâna adânc în buzunar, pentru a-şi satisface capriciile. 

Aflată într-o vacanţă la Roma, extravaganta artistă a profitat la maximum de timpul petrecut în superba capitală a Italiei. Cunoscută ca o împătimită a cumpăraturilor, senzuala artistă nu a ratat ocazia de a se înnoi, de Paşte. Delia s-a răsfăţat prin magazinele de lux şi a plecat cu pungile pline cu produse. În câteva minute, frumoasa cântăreaţă a reuşit să cheltuiască o sumă fabuloasă pentru orice român. Mai exact, Delia a risipit aproximativ 2.000 de euro, pe două perechi de încălţăminte semnate de designeri renumiţi. Presum o femeie care se respectă, vedeta  nu a ratat ocazia de a-şi achiziţiona şi câteva parfumuri de marcă, care i-au subţiat portofelul cu încă 1.000 de euro. Este clar! Îndrăgita cântăreaţă are o mână extrem de largă, atunci când iese la cumpărături.

Delia Matache s-a născut pe 7 Februarie 1982, în Bucureşti. Este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe şi vedete de televiziune de la noi din ţară. Delia s-a căsătorit în anul 2012 cu Răzvan Munteanu. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptam şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro