Delia are un fund "beton"! Uite cum îşi mişcă fesele pentru fani! / Video

+4 click pentru
galerie

Delia Matache a realizat un videoclip senzaţional la piesa "U (Fighting with my ghosts)", care cu siguranţă va sparge topurile din ţară. Artista este foarte mândră de cum a ieşit videoclipul piesei şi a împărţit bucuria şi cu fanii ei de pe Facebook.

În clip, cântăreaţa a purtat mai multe ţinute, fiind mai sexy ca niciodată. Ţintele şi lanţurile aurii o fac pe vedetă să arate ca o adevărată prinţesă punk. Un nou element surprinzător este panaşul din pene, care o prinde foarte bine pe vedetă.

"Am vrut să fac ceva diferit faţă de ce ascultăm la radio, ce vedem la TV. Atât piesa, cât şi clipul sunt parcă din alt univers, o părticică din lumea mea. Videoclipul "U" este unul din imagine în care mă regăsesc în şase ipostaze diferite: Diva cu o iguană, Nympha inocentă, Muse blindfold(pentru că uneori vezi mai multe când închizi ochii), Versachu(ironie la adresa celor ce sunt falşi), Tribal(pentru că e bine să ne cunoaştem rădăcinile) şi Trash...cu toţii avem părţi neşlefuite în noi", a declarat Delia.

Foto: Facebook.com

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro