Delia chiar nu se stresează din cauza siluetei! Imagini incredibile cu artista, înfulecând de mama focului

Silueta Deliei a fost întotdeauna un subiect intens discutat, mulţi criticând-o pentru faptul că nu arată asemenea manechinelor de pe podiumurile de modă, chiar dacă meseria ei este cu totul alta.

După multe comentarii răutăcioase, Delia nu a mai rezistat şi le-a replicat faptul că are forme, pentru că este o femeie normală, menţionând însă şi faptul că duce un stil de viaţă sănătos, fără excese, însă atunci când îi este poftă de ceva, nu îşi refuză nimic.


Tot în timpul unor pofte am surprins-o şi noi pe Delia, care se afla alături de soţul ei, Răzvan Munteanu şi alţi prieteni, într-un centru comercial din Capitală, la masă. De poftele Deliei au profitat toţi, şi s-au aşezat la o masă, de unde nu s-au mai ridicat până când nu au terminat tot din farfurie.


După ce a înfulecat serios din mâncarea de tip fast-food, Delia s-a năpustit şi asupra unui pahar de îngheţată, cu aromele ei preferate, pe care nu s-a lăsat până nu l-a dat gata. Pentru ca tacâmul să fie complet, toată gaşca a mers la film, unde floricele au fost la putere.


Delia şi Răzvan s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni, vedeta a devenit clientă a localului său, iar după câteva seri de distracţie au devenit un cuplu. Nu mult i-a luat lui Răzvan să o ceară de soţie. În urmă cu trei ani, la Tg-Jiu, acasă la afacerist, a avut loc nunta. La petrecere au fost sute de persoane, printre care majoritatea publice.


Citeşte şi:

Delia, apariţie neaşteptată pe Facebook! Şi-a schimbat artista din nou look-ul?

FOTO / Delia, între trecut şi prezent! Cântăreaţa şi soţul ei au dat nas în nas cu fostul

VIDEO / Delia și Mihai Bendeac și-au făcut de cap cu o păpușă gonflabilă! Momentul memorabil al celor doi


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro