Delia, mesaj pentru fetele răsfăţate: "Nu îmi plac prinţesicile şi plângăcioasele!"

Delia este apreciată de fanii săi atât pentru muzica sa, cât şi pentru felul său de a fi. Cântăreaţa a câştigat respectul admiratoritor nu doar pentru talentul ei, ci şi pentru modul direct şi sincer în care şi-a spus mereu opiniile.

Cântăreaţa are un blog pe care scrie destul de des, unde vedeta vorbeşte fără perdea despre părerile ei. În ultima postare de pe site-ul său, Delia spune că nu îi plac "prinţesicile" şi critică destul de dur fetele răsfăţate.

"Și nu îmi plac prințesicile. Da. Nu îmi plac. Prințesicile astea care sunt un fel de prințese mai mici sau mai mari, fete răsfățate și plângăcioase, manierate ostentativ, ipohondre, victime în șosețele roz cu dantelă albă," a scris Delia, pe pagina sa de socializare.

În plus, Delia a vorbit şi despre ideea de a fi mamă şi a mărturisit că ar dori să aibă un băiat. Cântăreaţa a argumentat şi de ce.

"Și copilul meu trebuie să fie băiat. Îmi e teamă de încă o femeie pe lumea asta complicată. Adevărul e că îmi e frică de femei. Poate pentru că am avut mereu prieteni care nu erau femei. Prieteni fără menstruație, cum ar veni. Dar tot mă încearcă un gând că în proporție de 69% sunt bărbat. Așa mă simt câteodată. Conduc ca un bărbat, mai bine decât un bărbat chiar. Înfulec mai repede ca un bărbat sau mai repede ca băieții din trupă, măcar. Și nu îmi plac prințesicile," a mai scris Delia, pe blogul său.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Nu o să ghiceşti niciodată cine este această fetiţă cuminte! Acum a crescut şi este una dintre cele mai nonconformiste artiste autohtone!

Juriul "X Factor" se măreşte! Cine este juratul care va sta la masă alături de Delia, Brenciu şi Bănică jr.

Imagini incendiare cu Delia în vacanţă! Noile aventuri ale artistei în... Japonia


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro